a co najgorsze wielu osobom sie to podoba,normalnie horror!!

www.mazdaspeed.pl
Piotruś napisał(a):W przypadku takiego stylu tuningu granica kiczu jest bardzo plynna. Wg mnie w tym przypadku granica ta zostala niestety przekroczona.
MAXX napisał(a):tak z ciekawości masz forda a pytasz o honde na forum mazdy
alienzero napisał(a):MAXX napisał(a):tak z ciekawości masz forda a pytasz o honde na forum mazdy
z avatarem FSO
stasik napisał(a):alienzero napisał(a):MAXX napisał(a):tak z ciekawości masz forda a pytasz o honde na forum mazdy
z avatarem FSO
Bo stawiam na Polska motoryzacjei mam nadzieje ze jak skoncze studia to przywroce swietlnosc polskiej motoryzacji wraz z Globy'm
MAXX napisał(a):to nie jest śmieszne i ja będe trzeci i wam pomoge![]()
facet ma duże ambicje i bardzo dobrze trzeba wysoko mierzyć !
czy w związku z tym masz już jakieś plany od czego zaczniesz albo jakie sa twoje marzenia ?
a tak serio to dla mnie jest wstyd że polska motoryzacja nie może sie rozwinąć i zawsze jakies kłody niewypał z daewoo a teraz nas zaz ukrainski jak sie nie myle wykupił z długami![]()
przecież mamy dobrych inżynierów barkuje pewnie kasy ale czy nie można jakoś tego na spokojnie zrobić przykładem nawe tniech będzie skoda – może mało w skodzie jest teraz skodyale przynajmniej firma idzie jakoś do przodu a my mam wrażenie sie cofamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości