Sam z siebie lakier nigdy się nie waży...Jeżeli położyłbyś podkład to myślę ze nic by się nie zważyło. Poprzednio te felgi mogły być jakim dziadostwem w sprayu malowane i stad ten efekt. Spraye w przeciwieństwie do lakierów nie są chemoutwardzalne
Dominator napisał(a):Zaden plastilak, to jest gowno, stosowalem, wiem.
To jest badziewie, ale jeżeli chcesz sprawdzić czy w czarnym macie będą pasować koła pod kolor auta to jest to dobry bajer. U mnie się trzyma 2 miesiące i 2,5kkm i jest jeszcze jak nowe
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..." ---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Dawalem podklad 3 warstwy itp po prostu wychodzi na to ze za szybko bezbarwny położyć chciałem ot to przyczyna Ogólnie wygląda to tak Ps Sylwek zdjecie Lustrem zrobie jak będę mieć na aucie
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
O żeś w hu.. prace zakończone ^_^ nigdy więcej piaskowania 4h na 1 felgę . Własnie schną moje 4 RIMSY ^_^ nie mogę się doczekać aż założę na auto jak się nie spodoba to zawsze Allegro
Cos za cos ;d ale efekt bedzie fajny , wart pracy moze ;D
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson