Piłka nożna – temat zbiorczy
Bayern od ponad miesiąca gra mecze nazwijmy to towarzyskie. Chyba za szybko zdobyli majstra w Bundeslidze i granie o nic przez tyle czasu odbiło im się czkawką w tym dwumeczu. W głowie od miesiąca "maj" w tu nagle wojna z Realem ,który ogarnięty obsesją decimy postanowił skorzystać z okazji i wdeptać Niemców w murawę.
Guardioli nie stygmatyzujmy! Drugi raz nie stworzy czegoś równie doskonałego jak ekipa jaką miał w Barcelonie. Oni wtedy wygrywali z Realem pięcioma bramkami, w Madrycie strzelali 6 bramek...
Guardioli nie stygmatyzujmy! Drugi raz nie stworzy czegoś równie doskonałego jak ekipa jaką miał w Barcelonie. Oni wtedy wygrywali z Realem pięcioma bramkami, w Madrycie strzelali 6 bramek...
- Od: 26 kwi 2014, 00:01
- Auto: CX-5 SkyMOTION
2.0 SKYACTIVE-G 165KM 4x2 6MT
Soul Red
Xenocyd napisał(a):Pipa Krystyna w finale :–( cała moja nadzieja, że zobaczę jak płacze w Atletico :–)

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Odpadły drużyny, które na papierze miały być w finale i .... bardzo dobrze.
To jest piękno futbolu właśnie, najbardziej mnie cieszy potknięcie Bayernu, który chyba był zbyt pewny siebie (to że się zdobywa majstra na 7 kolejek przed zakończeniem ligi, nie znaczy że trzeba robić sobie już wakacje).
Stawiam na Atletico w finale, życzę im pucharu i mistrzostwa Hiszpanii, bo się należy.
A wszyscy co psioczą na Ronaldo są zwykłymi malkontentami, to obecnie najlepszy piłkarz na świecie, czy się to komuś podoba czy nie, takie są fakty.
Gra obiema nogami, głową, technika, strzał, szybkość + ilość bramek dla jednego klubu przez te wszystkie sezony w meczach ilu zagrał są wręcz fenomenalne.
Osobiście nie przepadam za Realem, ale ten sezon mają niezły i wg mnie w końcu mają trenera z prawdziwego zdarzenia (bo Mourinho to też fachowiec, ale tam nie pasował).
To jest piękno futbolu właśnie, najbardziej mnie cieszy potknięcie Bayernu, który chyba był zbyt pewny siebie (to że się zdobywa majstra na 7 kolejek przed zakończeniem ligi, nie znaczy że trzeba robić sobie już wakacje).
Stawiam na Atletico w finale, życzę im pucharu i mistrzostwa Hiszpanii, bo się należy.
A wszyscy co psioczą na Ronaldo są zwykłymi malkontentami, to obecnie najlepszy piłkarz na świecie, czy się to komuś podoba czy nie, takie są fakty.
Gra obiema nogami, głową, technika, strzał, szybkość + ilość bramek dla jednego klubu przez te wszystkie sezony w meczach ilu zagrał są wręcz fenomenalne.
Osobiście nie przepadam za Realem, ale ten sezon mają niezły i wg mnie w końcu mają trenera z prawdziwego zdarzenia (bo Mourinho to też fachowiec, ale tam nie pasował).
- Od: 3 mar 2013, 01:33
- Auto: M6 GY 147KM
Tak więc zaczynamy:
Mistrz Angli – Manchester City, Puchar – Arsenal , sezon Manchesteru United – kompletnie do dooopy!! Dopiero 7 lokata. Żadnych rozgrywek europejskich.
Liverpool był blisko, ale chyba presja ich zjadła.
Mistrz Niemiec – Bayern, Puchar – Bayern, Lewandowski następny sezon – Bayern
Mistrz Hiszpani – Atletico – yupi
Mistrz Włoch – bezkonkurencyjny Juventus , Milan, Lazio dopiero 9 i 10.
Mistrz Holandii – Ajax
Mistrz Francji – chyba było do przewidzenia PSG, druga lokata odradzające się Monaco
Przegrana Lecha z Lechią
, zobaczymy czy dziś Legia to wykorzysta.
Przy wczorajszym meczu dużo kontrowersji, bo bramka dla BVB powinna zostać uznana i ciekawe jak wtedy mecz by się potoczył dalej.
Mistrz Angli – Manchester City, Puchar – Arsenal , sezon Manchesteru United – kompletnie do dooopy!! Dopiero 7 lokata. Żadnych rozgrywek europejskich.
Liverpool był blisko, ale chyba presja ich zjadła.
Mistrz Niemiec – Bayern, Puchar – Bayern, Lewandowski następny sezon – Bayern
Mistrz Hiszpani – Atletico – yupi

Mistrz Włoch – bezkonkurencyjny Juventus , Milan, Lazio dopiero 9 i 10.
Mistrz Holandii – Ajax
Mistrz Francji – chyba było do przewidzenia PSG, druga lokata odradzające się Monaco
Przegrana Lecha z Lechią
Przy wczorajszym meczu dużo kontrowersji, bo bramka dla BVB powinna zostać uznana i ciekawe jak wtedy mecz by się potoczył dalej.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
Fans napisał(a):Przegrana Lecha z Lechią , zobaczymy czy dziś Legia to wykorzysta.
Chcesz się znowu wstydzić w LM i LE?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Bo_Lo napisał(a):Fans napisał(a):Przegrana Lecha z Lechią , zobaczymy czy dziś Legia to wykorzysta.
Chcesz się znowu wstydzić w LM i LE?![]()
Oj wypadek przy pracy
Choć drugiej inne drużyny nie widzę też w europejskich pucharach
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
Pozdrawiam Lukatoari
Fans napisał(a):Choć drugiej inne drużyny nie widzę też w europejskich pucharach
KOLEJORZ
Ale w sumie to masz rację
kinki napisał(a): bo to że majstra mają w kieszeni to już pewne
nadzieja umiera ostatnia
kinki napisał(a):Legia w PL ma w tym sezonie zdecydowanie najmocniejszy skład.
Jak już się przekonaliśmy w polskiej lidze jest to czynnik bez znaczenia.Jak będą grali jak w poprzednich rozgrywkach to i Messi nie pomorze. jak do tej pory to (pomijając że jestem Poznaniakiem) tylko Kolejorz cokolwiek pokazał w LE i nie przyniósł wstydu.
kinki napisał(a):Bolo ale tylko 2 razy się popisali bo pozostałe występy kończyli równie atrakcyjnie co Legia
wiem,ale to i tak 2 razy więcej niż pozostali
Mimo wszystko liczę na nich w LE i mam nadzieje że legia w LM coś pokaże tym razem.
Jest wygrana 3-2 
3 kolejki do końca i 1 punkt do zdobycia!

3 kolejki do końca i 1 punkt do zdobycia!
Pozdrawiam Lukatoari
Pozdrawiam Lukatoari
Czym wy się podniecacie.
Kto by nie grał zaś trafi na mistrza Armenii czy Luksemburga i już w pierwszej rundzie pokaże gdzie jego miejsce.
Polska liga to farsa, to widać po młodych piłkarzach którzy wracają nad Wisłę, bo w średniakach czy nawet outsajderach europejskich się nawet do składu nie łapali.
Kto by nie grał zaś trafi na mistrza Armenii czy Luksemburga i już w pierwszej rundzie pokaże gdzie jego miejsce.
Polska liga to farsa, to widać po młodych piłkarzach którzy wracają nad Wisłę, bo w średniakach czy nawet outsajderach europejskich się nawet do składu nie łapali.
- Od: 3 mar 2013, 01:33
- Auto: M6 GY 147KM