kciuku88 napisał(a):planuję jeszcze zabezpieczyć Madzię od spodu.
Nie lepiej jesienią?
www.mazdaspeed.pl
kciuku88 napisał(a):planuję jeszcze zabezpieczyć Madzię od spodu.
Monza napisał(a):a ktoś mi powie od czego to zależy, że jedne mazdy mają krótką dźwignie zmiany biegów a niektóre dłuższa? i to widzialem w GG poliftowej 147 km. zastanawia mnie tojakieś wersje wyposażenia? np. jakas wersja sport ma dla bajeru krótszą czy jak
? pozdr
kciuku88 napisał(a): W jakim kolorze widzisz zaciski w mojej M6?
Socyopatic napisał(a):Felg nie malowałbym na czarno bo znikna w oponie, nawet w połysku i będą wygladac jak 15-tki.. Jak chcesz malować te 16-tki to ja bym je dał na biało, żeby powiekszyc optycznie. Ale według mnie lepiej powoli zbierac na jakies fajne 17-tki i zostawić te 16 na zimowki.
mmarcis4 napisał(a):Popieram tylko że ja bym nic nie malował,sprzedał te oryginalne kupił 17 cali na lato i 15 na zimę bo wegłóg mnie szkoda takiej feli 16 na zimę,a kasa z nich poszła by na 17,z tym że jak kupisz 17 to komfort już nie ten,wie coś o tym
Wisniaus napisał(a):Hola Hola uwaga na 15'' felgi bo nie wchodza na przednią oś w mazdach po lifcie a u mnie USA to juz nie ma mowy o 15'' tarcze mam 300mm i minimum to 16'' felaa.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość