renault megane może?
Podoba mi się ale nie ma szans kupić za 22k rocznikowo od 2008r. Budzetu nie zwiększe aż tak, maksymalnie do 23k jak będzie coś wartego.
Wie ktoś może jak jest z wymianą części choćby zwykłej żarówki w pugu 308?
www.mazdaspeed.pl
renault megane może?
loockas napisał(a):Dla mnie idealnym kompaktem z tych lat produkcji to niezmiennie Honda Civic VIII (aka UFO), ale ceny są powalające i bez ~30k nie ma co podchodzić do tematu :/
jest to raczej auto o charakterze sportowym i nie nadaje się na Polskie drogi. Tragiczny brak komfortu podróży. Wszystko Cię boli, masz nóż w plecach i wychodzisz z tego auta poobijany i złamany na pół w pasie. Ja mam już tego dość... Honda niestety nie oferuje foteli z podparciem odcinka lędźwiowego w tym modelu. Nie da się wyciągnąć nóg, boli Cię szyja... Dramat! Zawieszenie: za niskie, za twarde, czuć każdą najmniejszą dziurę i każdą nierówność.
nemi/autocentrum napisał(a):jest to raczej auto o charakterze sportowym i nie nadaje się na Polskie drogi. Tragiczny brak komfortu podróży. Wszystko Cię boli, masz nóż w plecach i wychodzisz z tego auta poobijany i złamany na pół w pasie. Ja mam już tego dość... Honda niestety nie oferuje foteli z podparciem odcinka lędźwiowego w tym modelu. Nie da się wyciągnąć nóg, boli Cię szyja... Dramat! Zawieszenie: za niskie, za twarde, czuć każdą najmniejszą dziurę i każdą nierówność.
nemi napisał(a):Seat Leon, Seat Altea
kartofel napisał(a):a może Seat Leon I 1.8T z konca produkcji 2004/2005 rok. Nie zardzewieje, fajnie wyglada, dobrze jezdzi.
I do 20.000 pewnie by kupił.
loockas napisał(a):To chyba pisał jakiś emeryt o wymaganiach gorszych jak moje.
nemi napisał(a):Niestety pierwsze wrażenie jest bardzo, bardzo mylące. Jechałeś tym w trasie?
loockas napisał(a):No ale może on po prostu nie ma porównania do innych aut.
dopawcia napisał(a):Jeżeli tak cenisz komfort (kilka razy wspomniałeś) to naprawdę weź pod uwagę Citroena C5.
nemi napisał(a):Raczej zastanawiam się nad wyciągnięciem średniej arytmetycznej z dwóch aut
nemi napisał(a):dopawcia napisał(a):To ja już nic nie rozumiem czego ty chceszja odpadam z udzielania dalszych rad
Kompakt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości