Mazda MX-3 PRECIDIA EC 'KL-DE' '94 GRATY NA SPRZEDAŻ
Długo bo zbieram graty wszystkie... Tak to jest jak się nie ma stałej pracy 
Z nowości :

oraz przyszedł mi tłumik końcowy jaki ma iść docelowo w kl'u
Jeszcze środkowy i rury.

Z nowości :

oraz przyszedł mi tłumik końcowy jaki ma iść docelowo w kl'u

-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
Esz, czemu ludzie tak lubią krzywdzić to auto kibel rurą pod zderzakiem? 
Na twinloopa nie starczy na razie funduszy, przy kl'u seryjny wydech odpada od razu, zresztą k8 też nieźle dławił. Wcześniej miałem owalny i miał za małą średnice, teraz mam ala mugen ale również ma za małą średnicę, więc staneło na tym 
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
No to powiem inaczej, człowiek młody i głupi to mu się podobają takie wydechy i sobie na razie założę
a jak mi poprawi odprowadzanie spalin to nawet lepiej, na glupim wm w porównianiu z serią jest już trochę lepiej. Dzięki za opinie 
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Wlascicielowi ma sie podobac
jak chce miec glosno to bedzie mial na tym tlumiku bo to chyba ten apexi n1 :d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Tak nyslalem ze to ten ala apexi bo mialem taki kupic, ale uznalem, ze jest duzo za glosny jak dla mnie :d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Ciekawe jak bd gadal ;d?