Mazda Xedos 6 CA KL '97 CZARNA MENDA!!
pomiędzy 11 a 14 litra LPG 

Zakupiłem coś takiego 
http://allegro.pl/nowy-oryginalny-autom ... 17282.html
jeszcze montaż i jakąś przyczepkę.

jeszcze montaż i jakąś przyczepkę.

Troszku Cię to kosztowało
To teraz będziesz mógł przywozić różne fajne rzeczy od szkopów na handel
To teraz będziesz mógł przywozić różne fajne rzeczy od szkopów na handel
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
wolę zapłacić i mieć coś dobrego niż kupować tanie buble które nie spełniają moich norm :/ z nowości to przewody WN mam do wymiany. Pod maską ładnie wszystko się świeci...

wpadły nowe zabawki
Świece i przewody już zamontowane.
Świece i przewody już zamontowane.

jakiejś jakości rewelacyjnej nie ze względy na noc, słabe światło i rozjaśnianie fot jakimś słabym programem do tuningu...
- Załączniki
Ostatnio edytowano 30 kwi 2014, 20:15 przez DamianSzatan666, łącznie edytowano 4 razy

Różnica między autami ogromna ale mimo wszystko xedos dobrze się prezentuje 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
w pierwszym momencie myślałem, że zglebiłeś. Tak ładnie wygląda obniżony, że masakra 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
H&Ry spokojnie możesz założyć i będziesz jeździł wszędzie tam gdzie do tej pory z tą różnicą że twardziej i pewniej w zakrętach. Co do innych springów się nie wypowiadam. -25mm spokojnie 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
na jamexach było rzekomo -35 i wjeżdżałem na nich wszędzie gdzie tylko chciałem.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
tylko że tam gdzie jeżdżę w Niemczech nie nadają się niższe springi. Ojciec około(80kg) siedział z tyłu i ładnie tłumik spolerowałem. Do siebie na podwórko też bym nie wjechał. Najpierw podwórko zrobię to pomyślę.
Znam spalanie LPG przy dość dynamicznej jeździe w granicach <5k rpm
około 16l LPG
Trasa z Częstochowy stacja BP- gierkówką- Radomsko- Przedbórz- Radoszyce około 110km- 52minuty. Czas przejazdu wg navi 1:28h
Znam spalanie LPG przy dość dynamicznej jeździe w granicach <5k rpm

Przez właściciela idiotę mazda nie miała aktualnych badań technicznych (2dni- około 250km)... Mazda przeszła przegląd prawie śpiewająco- Bez uwag w dokumentacji- za to ze słowami w moim kierunku. Hidy, lewa końcówka drążka, łączniki stabilizatora tył do wymiany. Reszta cacy
Przebieg wpisany w rejestr, już go nie skręcę...
- Załączniki

co tam za "gruz" z tyłu do Rzeszy wozisz, że tak siada nisko? 

Tak, rejestrator trasy który nie raz uratował mi
Przeglądając filmiki w drodze do Niemiec to mogę prześledzić około 1100 z 1200km. Bardzo przydatna rzecz.
Co za "gruz"?? Wiesz jak ma się urlop raz na pół roku to chce się wziąć jak najwięcej stąd z powodu braku czasu na cokolwiek tam.

Co za "gruz"?? Wiesz jak ma się urlop raz na pół roku to chce się wziąć jak najwięcej stąd z powodu braku czasu na cokolwiek tam.

myślałem, że wozisz coś na sprzedaż, dlatego "" 
bardzo często wożę. Np jadę do rodziców i biorę coś na czym zarabiam. Ostatnimi czasy na jednym wyjeździe zarobiłem na nowe opony. Ostatnio też wpadło mi około 150E. I tak jadę i tak w odwiedziny więc nic nie tracę a zarobić zawsze mogę.

No i git, trzeba sobie dawać radę 
i cała kasa ląduje w mazdę
W tym tygodniu będą małe zmiany i montaż
Może i naklejka przyjdzie.