mln napisał(a):Skąd wiesz?!Zaprzeczam wszystkiemu
![]()
to już jakiś czas temu miałem przecieki, że nie jesteś zadowolony i planujesz sprzedać
mln napisał(a):mając liftbacka – zabawa lepsza niż Tetris murowana!

www.mazdaspeed.pl
mln napisał(a):Skąd wiesz?!Zaprzeczam wszystkiemu
![]()
mln napisał(a):mając liftbacka – zabawa lepsza niż Tetris murowana!

rafalmazda6 napisał(a):to już jakiś czas temu miałem przecieki, że nie jesteś zadowolony i planujesz sprzedać

mln napisał(a):No dobra, chciałem (ale dlaczego nasz wspólny "Znajomy M" ją Tobie oferował, to już całkiem nie wiem... ).

mln napisał(a):Nie oferował? O, a nie chcesz kupić przypadkiem ?![]()
mln napisał(a):A tak serio, to po prostu byłem etap wcześniej niż Ty – pamiętam, żeś też ładnie w swoją inwestował.

matthies napisał(a):może tak nie zabrzmiałem, ale jak najbardziej taki był mój zamiar
rafalmazda6 napisał(a):ma być lepszy, niż jak wyjeżdżał z fabryki

mln napisał(a):mając liftbacka – zabawa lepsza niż Tetris murowana!![]()
mln napisał(a): Prawdę mówiąc, dalej się waham, ale nie z powodu jakiegoś rozczarowania, tylko serio brakuje mi czasem ładowności.
Dlatego, że ja już czasy świetności w tetrisa mam już za sobą, po narodzinach dzieciaka brałem pod uwagę tylko GY
Oto dowód:
mln napisał(a):przyznaję: ta fura ma w sobie "to coś"

Maniekvip napisał(a):Do liftbacka weszło by góra 75% tego co siedzi w wagonie![]()
A do sedana zaledwie pozostałe 25% co nie weszła do liftbacka

Maniekvip napisał(a):Do liftbacka weszło by góra 75% tego co siedzi w wagonie
A do sedana zaledwie pozostałe 25% co nie weszła do liftbacka

Ale po 350km po otwarciu bagażnika nawet nic nie wypadło przy otwieraniu
Ciekawe co by byś powiedział jakbyś zobaczył wspomnianego Civica
(niestety nie mam foto "załadunku")
NIEBO! napisał(a):To może kiedyś przesiadka w GY?
rafalmazda6 napisał(a):czyli jest rozwiązanie dla kogoś kto wozi dużo, a nie chce GYkupić liftbacka i sedana
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości