Mazda 323F BJ ZM '01 podtleniona lpg :) SPRZEDANA!
Coś nie mamy z madzią szczęścia ostatnio.. znowu oberwała po nosie i to już trochę mocniej...
Uuuu w ruchu czy znowu parkingowe? Jak to się stało?

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Próbowałem zawrócić na ogrodowej i merc a klasy wstrzelił się idealnie w martwe pole..
To kieszeń zaboli
Maska też się przestawiła czy to zderzak tak sterczy? Lampa poza obcierką coś poważniejszego doznała?
Maska też się przestawiła czy to zderzak tak sterczy? Lampa poza obcierką coś poważniejszego doznała?
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
myślę czy by z ac nie pociągnąć bo mam
500 wkład własny ale to i tak mi się będzie opłacać.. (jeśli tylko nie przyczepią się do uszkodzonego wcześniej błotnika ;/ bo niby w polisie mam że uszkodzeń brak..) maska nie ruszona, nawet o milimetr się nie ruszyła.. zderzak tak się odsunął, lampa mocno zrysowana no i poszła żarówka od pozycyjnego.. nic więcej nie wiem w sumie możliwe że jakieś mocowanie urwane.. a no i sama lampa delikatnie wsunęła się pod maskę i błotnik ale pęknięć nie ma..
Coś i na błotnik wymyślisz
Jak masz AC to nie zwlekaj 

była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Ciekawe co
mam nadzieje że nie będą robić problemu (błotnik też do poprawy bo fragment przy reflektorze bez rys ale wcisnięty) na sam reflektor może też zderzak prężyć.. ciężko powiedzieć.. w najgorszym wypadku do wymiany zderzak + reflektor + błotnik, na ile mogą to wycenić? Z tego co widziałem w polisie mam na zamiennikach niestety (a żeby było śmieszniej polisa wykupiona.... wczoraj...tzn teraz już przedwczoraj)
No przykre, ale się naprawi
dobrze że nie w koło, bo to byłoby gorzej
Rób z AC nie ma się co zastanawiać
Rób z AC nie ma się co zastanawiać
-
miro62
No też tak właśnie potem pomyślałem, że całe szczęście że nie 10cm dalej bo auto by zostało w tamtym miejscu już i nie wiadomo co by było dalej... na pewno by nie było w stanie jeździć..
szkoda
pompuj ac za coś się płaci w końcu i zakładaj zderzak od sportiva 
pompuj ac za coś się płaci w końcu i zakładaj zderzak od sportiva 

- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Przeszło mi to przez myśl ale zdecydowałem że zostanie seria a jak zostanie kasa z ac to zrobię nadkola tył
Madzia już nocuje u blacharza.. na jutro powinien być zrobiony błotnik (stara szkoda z poprzednich stron) a w następnym tygodniu rzeczoznawca i dalsza zabawa.. (stara szkoda naprawiona przed wyceną żeby nie zaniżać kwoty)
A uszkodzenia merca wyglądały tak.. generalnie to drzwi pasażera..
A uszkodzenia merca wyglądały tak.. generalnie to drzwi pasażera..
Uwaga uwaga
Madzia wróciła od lakiernika
dostała nową buźkę
i na tą chwilę wygląda tak (sorry że część bokiem):
No i klasa, jutro oblukam na żywo 

była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
i jutro kolejne niespodzianki 
tomsimondj napisał(a): Madzia wróciła od lakiernikadostała nową buźkę
Wygląda zajefajnie 
-
miro62
No kilka osób już dzisiaj widziało 
co do niespodzianek, dzisiaj z Eklerkiem przeciągnęliśmy kable zasilające i wzbudzenie pod zapalniczkę do skrzyni która już stoi wraz ze wzmakiem w bagażniku
2x alpine
mała 30cm skrzynia
jeszcze tylko wyciągnąć sygnał za radiem pod hilevel i będzie ładnie 
co do niespodzianek, dzisiaj z Eklerkiem przeciągnęliśmy kable zasilające i wzbudzenie pod zapalniczkę do skrzyni która już stoi wraz ze wzmakiem w bagażniku
ladnie wyglada z tym zderzakiem od sportive'a
-
Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r