Tutaj się witamy
Witam 
Od dnia wczorajszego jestem dumnym posiadaczem 143-konnej Mazdy 6 z 2006 roku.
Jest to moja pierwsza Mazda i pierwsze w ogóle auto z silnikiem diesla.
Mam nadzieję że będzie mi dobrze służył
Od dnia wczorajszego jestem dumnym posiadaczem 143-konnej Mazdy 6 z 2006 roku.
Jest to moja pierwsza Mazda i pierwsze w ogóle auto z silnikiem diesla.
Mam nadzieję że będzie mi dobrze służył
Witam
Jeżdżę japończykiem od 15 lat ( 2 auta tej samej marki i w jedynie słusznym modelu)
Niestety model nie jest juz produkowany na europę
Od dobrego miesiąca zastanawiałem się nad niemieckim WV
Jednak Japonia bardziej mnie pociąga
Padło na Mazdę czy jak ja zwą posiadacze Madzię ( tez ładnie ) konkretnie na model 6
Ale teraz zupełnie nie wiem co to jest
Po przejrzeniu wątków forum wiem tylko ze ciut za szybko rdzewieje
Myślę o aucie 2..max 3 letnim
Silnik 2,5 Są wogóle takie ?
Benzyna...takie są to wiem
Co powinienem jeszcze wiedzieć
?
Dzięki
Jeżdżę japończykiem od 15 lat ( 2 auta tej samej marki i w jedynie słusznym modelu)
Niestety model nie jest juz produkowany na europę
Od dobrego miesiąca zastanawiałem się nad niemieckim WV
Jednak Japonia bardziej mnie pociąga
Padło na Mazdę czy jak ja zwą posiadacze Madzię ( tez ładnie ) konkretnie na model 6
Ale teraz zupełnie nie wiem co to jest
Po przejrzeniu wątków forum wiem tylko ze ciut za szybko rdzewieje
Myślę o aucie 2..max 3 letnim
Silnik 2,5 Są wogóle takie ?
Benzyna...takie są to wiem
Co powinienem jeszcze wiedzieć
Dzięki
- Od: 8 maja 2014, 23:24
- Auto: Mitsubishi Galant VI 1993 2.0 109KM
Mitsubishi Galant VIII2004 2.0136KM
Witam wszystkich mam na imię Marek od czterech lat jeżdżę Mazdą 626, jestem z niej bardzo zadowolony
. Miło mi będzie dołączyć do rozmów o tego typu samochodach i do zobaczenia w jakimś wątku. 

-
Marcus 77
Witam,
mam na imię Stanisław, dotychczas jeździłem samochodami włoskimi, francuskimi, niemieckimi i hiszpańskimi. teraz czas na Japonię
obecnie jestem w fazie mocnych poszukiwań Mazdy 6 kombi wyprodukowanej od 2009r. z silnikiem najlepiej 2.2, ale że najwięcej na rynku jest 2.0 to pewnie taki też kupię.
z uwagi na to że z samochodem zaprzyjaźniam się zazwyczaj na długo, to mam nadzieję że ten wybór będzie tak samo dobry jak swego czasu Seat Ibiza
pozdrawiam
SL
mam na imię Stanisław, dotychczas jeździłem samochodami włoskimi, francuskimi, niemieckimi i hiszpańskimi. teraz czas na Japonię

obecnie jestem w fazie mocnych poszukiwań Mazdy 6 kombi wyprodukowanej od 2009r. z silnikiem najlepiej 2.2, ale że najwięcej na rynku jest 2.0 to pewnie taki też kupię.
z uwagi na to że z samochodem zaprzyjaźniam się zazwyczaj na długo, to mam nadzieję że ten wybór będzie tak samo dobry jak swego czasu Seat Ibiza
pozdrawiam
SL
- Od: 10 maja 2014, 12:15
- Auto: Mazda 6 GH, 2009r., 2.0D RF7J
Witam
Mam na imię Konrad jestem posiadaczem mazdy 323 p jest to moj pierwszy pojazd:P choć nie jedyny ale tylko Madzia pozostala posiadam ją od 7 lat. Zaniedbalem ją strasznie przez pobyty za granica lecz przywroce jej lata swietnosci (gdy Pan byl ciagle w domu XD) a co za tym idzie bedzie optyka i mechanika .Pozdrawiam wszystkich 

-
Wscieklak
Witam,
Wczoraj zakupiłem Mazdę, jak w podpisie. Mam nadzieję, że nie będę tu musiał często zaglądać,szukając odpowiedzi co jest nie tak, ani zadawać pytań, dlaczego jest tak
Pozdrawiam forumowiczów
Wczoraj zakupiłem Mazdę, jak w podpisie. Mam nadzieję, że nie będę tu musiał często zaglądać,szukając odpowiedzi co jest nie tak, ani zadawać pytań, dlaczego jest tak

Pozdrawiam forumowiczów
-
Adolfo
Czesc Forumowicze
Trzy dni temu nabylem mazde 5 2005. Jest to moja pierwsza benzyna i pierwszy Japonczyk. Do tej porty w szeregach VAG (Leon 2004 TDI 96kW) . Pozdrawiam
Pistolero
Trzy dni temu nabylem mazde 5 2005. Jest to moja pierwsza benzyna i pierwszy Japonczyk. Do tej porty w szeregach VAG (Leon 2004 TDI 96kW) . Pozdrawiam
Pistolero
-
Pistolero
Witam wszystkich,
jestem Łukasz jeszcze przez najbliższy czas właściciel starej corsy jednak usilnie poszukuję dla siebie Mazdy 3 z min 2006 roku w sedanie, mam nadzieję że niedługo będę mógł się nią pochwalić na forum.
Pozdrawiam
jestem Łukasz jeszcze przez najbliższy czas właściciel starej corsy jednak usilnie poszukuję dla siebie Mazdy 3 z min 2006 roku w sedanie, mam nadzieję że niedługo będę mógł się nią pochwalić na forum.
Pozdrawiam
- Od: 11 maja 2014, 13:13
Witam,
Jestem świeżyną na owym forum i postaram się nie zadawać dziwnych pytań, jestem w posiadaniu Mazdy 323F BA 1.5 16v Limited Edition już prawie rok więc postanowiłem zapisać się na forum, gdyż zaczynam przygodę z modyfikacją pojazdu
Jestem świeżyną na owym forum i postaram się nie zadawać dziwnych pytań, jestem w posiadaniu Mazdy 323F BA 1.5 16v Limited Edition już prawie rok więc postanowiłem zapisać się na forum, gdyż zaczynam przygodę z modyfikacją pojazdu
- Od: 11 maja 2014, 19:03
- Auto: Mazda 6 2.0 16V 2003r
Witam wszystkich forumowiczów ;]
Właśnie planuję zakup Mazdy i mam nadzieję, że z pomocą tego forum, uda mi się wybrać odpowiedni model![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Właśnie planuję zakup Mazdy i mam nadzieję, że z pomocą tego forum, uda mi się wybrać odpowiedni model
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
mczlonka