Czyszczenie reflektorów od środka
Strona 1 z 1
Ja zainwestowałem w coś takiego: http://www.farbyaerozole.pl/kategorie/lakiery_samochodowe,zestaw_do_lamp
Ale jeszcze nie zabrałem się za czyszczenie.
Ale jeszcze nie zabrałem się za czyszczenie.
Paweł323 – jesteś już tutaj od jakiegoś czasu i nie zauważyłeś, że jest jakiś podział działów modelowych?
Proszę zaznajomić się z Podziałem Forum aby na przyszłość posty pisać w odpowiednich działach.
Na Forum jest nawet fotorelacja odnośnie czyszczenia reflektorów – trzeba tylko użyć szukajki lub chociażby poczytać FAQ Działu BA/BH
Temat przenoszę ale docelowo zapewne i tak do usunięcia.
Proszę zaznajomić się z Podziałem Forum aby na przyszłość posty pisać w odpowiednich działach.
Na Forum jest nawet fotorelacja odnośnie czyszczenia reflektorów – trzeba tylko użyć szukajki lub chociażby poczytać FAQ Działu BA/BH
Temat przenoszę ale docelowo zapewne i tak do usunięcia.
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Polecam również papier wodny lekko ścierny 2000 albo 2500 koszt ok. 2.50zł za sztukę, później po operacji szlifowania zainwestuj w pastę lekko ścierną i dopieść je. Pasta trochę większy koszt, ale później również Ci się przyda.
Zapewniam Cię że reflektory są żółte od zewnątrz. Tylko weź je pod kątówkę z gąbką i przejedź fareklą a się przekonasz.
Strona 1 z 1