World of Tanks
kinki napisał(a):ja dopiero jutro odpalę po 8 dniach przerwy ...
daruj sobie, ta gra jest popierd...lo..na
-
Fasola
dwa dni gry i same porażki 
Potwierdzam. W sobotę miałem 30%wr. Wczoraj krew mnie prawie zalała jak grałem sam. W końcu zwerbowałem na siłę dwóch gości i w plutonie poszło nieco lepiej. Ale wygrywanie stałó się niesamowitym problemem.
I zawsze na top tierze musi być choć jeden upośledzony koleś! ZAWSZE!
I zawsze na top tierze musi być choć jeden upośledzony koleś! ZAWSZE!
- Od: 30 wrz 2010, 10:19
- Auto: już nie Mazda :(
Magician skoro nie grało i nie czułeś Amx 13 75, 1390 nie będzie dla ciebie wiele lepszy ,choć z dobrą załogą na pełnej wiksie robi robotę .
A ja se kupiłem

A ja se kupiłem
: Kupiono: 'WZ-111 model 1-4'. Wydano: kredytów: 3 500 000.

-
Pawciu
Pawciu napisał(a):Magician skoro nie grało i nie czułeś Amx 13 75, 1390 nie będzie dla ciebie wiele lepszy ,choć z dobrą załogą na pełnej wiksie robi robotę .![]()
No niestety masz rację. Problemem jest to, że albo spotuję albo robię dmg. Jak spotuję to szybko ginę od niewidzialnych TDeków. Jak robię dmg (a właściwie chcę) to wiski i wrzaski czemu ten mały ch*j nie spotuje

Ciekawa linia te ciezkie chinole. Ciekawym faktem jest jednak to, że o ile tą WZetę widuję to już dychy, 113, nie. Ludzie tym jakos nie grają albo po prostu ja na nie nie trafiam.
Dopisano 1 maja 2014, 21:13:
NERFIĆ TO!!!!
Jak słabo idzie wpadam na hellcata i się odstresowuję.
Magic by dobrze grało sie tymi pchlami z tel lini to załoga na sete, zarowa, zwiad, okulary i oslonieta optyka, wtedy możesz spotowac w każdy sposób, jeżeli chcesz karać, to tylko po upewnieniu sie, że gostek jest sam, lub wyjeżdzasz na 4 ogryzki i masz 4 fragi. Jeżeli chodzi o następna lorre, to moje kondolencje, że musisz ja przejść. Bat to wynagradza ale ja nim rzadko gram bo sie zapominam i lecę na palę 
///Wytapetowane///
///Wytapetowane///
-
Fasola
Brachol coś mi dzisiaj gadał ze ponoć Poznań ma być w WOT
ktoś coś wie?
ktoś coś wie?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Co taka cisza w temacie ,wszyscy pewnie robią Super persa co ?
Ja jestem w połowie 
a przy okazji kupiłem

a przy okazji kupiłem
Opracowano:Pojazd: T30 został opracowany. Koszt nierozdysponowanego doświadczenia: 145000. Koszt wolnego doświadczenia: 0.
Zakupiono: Kupiono: 'T30'. Wydano: kredytów: 3 550 000.

-
Pawciu
Pawciu napisał(a):wszyscy pewnie robią Super persa co ?
Akurat nie wszyscy
Wcześniej jeździłem ciągle amx'em 13 90 ale każda bitwa to jest -30k w plecy więc na zmianę śmigałem hellcatem żeby nadrobić straty kasy. Wczoraj zbijałem gwiazdki żeby wykorzystać x5. Nie zbiłem ze wszystkiego bo strasznie szybko gra mnie denerwuje i muszę wyłączyć bo zbyt nerwowy jestem. Niewidzialne TDeki stojące całą bitwe w krzaku koło bazy są tym elementem, który mnie dobija. 20 bitew na dzień i koniec bo znowu pilota do tv rozpierd...
weź pozmieniaj ustawienia w tej grze noobie to pograsz
, masz lepszego lapka od Pawła a płaczesz jak baba 
-
Fasola
Pytanko- teraz zestawy apt duze i zest. naprawcze sa w promocji za 5000.normalnie sa za 10000
jak teraz nakupie za 5k to po promocji odsprzedam za 10k?
jak teraz nakupie za 5k to po promocji odsprzedam za 10k?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le