A na dodatek muszę kupić chłodnicę bo mi pękła i wymienić rozrząd...
WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
UWAGA!! Brak miejsc w Cafe 66!! Cały lokal zarezerwowany!!
Zrobiłem rezerwację na przyszły wtorek 30 miejsc na godzinę 19:30
Ceny normalne – pifko 5zł (to jest chyba najlepszy przelicznik) – tak było w zeszłym sezonie. Poza tym dostaliśmy "15% zniżki na konsumpcje tzn. na pizze i pasty". Dodatkowo za brak miejsc na jutro dodatkowa zniżka.
Sekcji dla niepalących nie ma, ale pomieszczenie jest dość przewiewne wiec siekiery nie będzie
A! Gdyby ktoś nie wiedział jak trafić, na stronie Cafe66 jest mapka: http://www.cafe66.pl/kontakt.htm
To wszystko za tydzień.
Trzeba szybko wymyśleć inne miejsce.
Niedaleko z tamtąd – koło parku Moczydło jest pub Dziki Młyn (ul. Czorsztyńska 4) – jeżeli nie przeszkadza Wam zmiana lokalizacji o 500m. Niestety może być problem z parkingiem bo takowego po prostu nie ma. Jest za to malo ruchliwa ulica Czorsztyńska (przy której owy pub się znajduje) wiec można tam szukać miejsca lub dalej – koło Marcpolu lub kolo Cafe66 (ok 500m od pubu – jak już pisałem) . Tak czy inaczej musiałbym zarezerwować stoliki. Więc szybka decyzja!
Przepraszam, że tak późno Was informuję ale tel. do Cafe nie działaja (a właściwie "nie ma takiego numeru") a maila dopiero przed chwilą dostałem.
PS. Miejcie w zanadrzu inne miejsce bo jak sie okaże, że tam też nie ma...
Ceny normalne – pifko 5zł (to jest chyba najlepszy przelicznik) – tak było w zeszłym sezonie. Poza tym dostaliśmy "15% zniżki na konsumpcje tzn. na pizze i pasty". Dodatkowo za brak miejsc na jutro dodatkowa zniżka.
Sekcji dla niepalących nie ma, ale pomieszczenie jest dość przewiewne wiec siekiery nie będzie
A! Gdyby ktoś nie wiedział jak trafić, na stronie Cafe66 jest mapka: http://www.cafe66.pl/kontakt.htm
To wszystko za tydzień.
Trzeba szybko wymyśleć inne miejsce.
Niedaleko z tamtąd – koło parku Moczydło jest pub Dziki Młyn (ul. Czorsztyńska 4) – jeżeli nie przeszkadza Wam zmiana lokalizacji o 500m. Niestety może być problem z parkingiem bo takowego po prostu nie ma. Jest za to malo ruchliwa ulica Czorsztyńska (przy której owy pub się znajduje) wiec można tam szukać miejsca lub dalej – koło Marcpolu lub kolo Cafe66 (ok 500m od pubu – jak już pisałem) . Tak czy inaczej musiałbym zarezerwować stoliki. Więc szybka decyzja!
Przepraszam, że tak późno Was informuję ale tel. do Cafe nie działaja (a właściwie "nie ma takiego numeru") a maila dopiero przed chwilą dostałem.
PS. Miejcie w zanadrzu inne miejsce bo jak sie okaże, że tam też nie ma...
Ostatnio edytowano 10 kwi 2006, 19:51 przez m4rcin, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
Nom, niestety....
Szkoda że tak wyszło
Za tydzień pewnie uda nam się coś tam zorganizować w Cafe 66, ale narazie zapraszam do tego pubu zaproponowanego przez m4rcina. Troszkę za późno się tym zajeliśmy, ale to przez te Ryki i wogóle....
Mam nadzieję, że to małe zamieszanie jakoś nam wybaczycie.
Dokładny adres podamy wieczorkiem.
Do zobaczonka... mam nadzieję
Szkoda że tak wyszło
Za tydzień pewnie uda nam się coś tam zorganizować w Cafe 66, ale narazie zapraszam do tego pubu zaproponowanego przez m4rcina. Troszkę za późno się tym zajeliśmy, ale to przez te Ryki i wogóle....
Mam nadzieję, że to małe zamieszanie jakoś nam wybaczycie.
Dokładny adres podamy wieczorkiem.
Do zobaczonka... mam nadzieję
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
m4rcin napisał(a):UWAGA!! Brak miejsc w Cafe 66!! Cały lokal zarezerwowany!!
To wszystko za tydzień
No

Jeżeli nie znajdzie się inne miejsce, to zawsze można wrócić na jeden raz do CH Bemowo.
- Od: 14 sty 2006, 13:12
MarVin napisał(a):to chyba lepiej ognisko bo na swiezym powietrzu
ale z tego co wiem to pogoda ma byc jakas taka nie tego na ognisko, wiec chyba odpada
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tak wiec panowie prosze o konkrety bo juz sie pogubilem
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Normalnie i ja sie pisze to moze ktos cos opowie jak tam w Olivi
. Sebekk normalnie w Rykach widziałem u ciebie jakies zabawki klubowe a konkretnie mi chodzi o pare naklejek najlepiej niebieskie wstawki dał bys rade na jutro zabrac jak masz to bym okleił mazdunie!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Od: 15 mar 2006, 23:05
Dla jadących Trasą Toruńską od strony Bródna:
Ul. Czorsztyńską bardzo łatwo przegapić
Jak minie się dwa zakręty i przejedzie się nad ul. Obozową, trzeba zjechać na prawy pas i zwolnić.
Kończą się ekrany dźwiękochłonne i od razu jest skręt w Czorsztyńską.
Nie ma żadnego osobnego pasa do skrętu
Ul. Czorsztyńską bardzo łatwo przegapić

Jak minie się dwa zakręty i przejedzie się nad ul. Obozową, trzeba zjechać na prawy pas i zwolnić.
Kończą się ekrany dźwiękochłonne i od razu jest skręt w Czorsztyńską.
Nie ma żadnego osobnego pasa do skrętu

- Od: 14 sty 2006, 13:12
Jeszcze raz sorki za to małe zamieszanie i do zobaczonka jutro
Ależ Basiu jak mógłbym o Tobie zapomnieć...
Basia napisał(a):Kubutku pamietaj o mnie .
Ależ Basiu jak mógłbym o Tobie zapomnieć...
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Kuba chyba i ja podłączę się do Was bo nie wiem czy trafie – moge moge? nie bede przeszkadzał 
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Dyziek widzę, że zaczynasz sie angażować
Oto siła moich ulotek
Oto siła moich ulotek

Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Dostałem dziś potwierdzenie rezerwacji więc mamy miejscówkę na 100%. Zniżki nie dało sie niestety wynegocjować (trzeba mieć ustalone menu). A! Jeżeli ktoś będzie chciał zamówić papu musi się liczyć ze zwiększonym czasem oczekiwania (tak mi powiedziano). Ja w Dzikim Młynie będę punkt 19:30 (żeby wszystkiego dopilnować
), bo na 19:50 muszę być w City Banku na Połczyńskiej. ...spokojnie, spokojnie – wracam
(będę z powrotem ok 20:10).
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT