RZESZÓW – spotkania regionalne
Jak sobota, to mi koło 15-16 (najwyżej dojadę jak zaczniecie wcześniej) a jak niedziela to w sumie obojetne, też gdzieś popołudniu:) A jak reszta? Ktoś jeszcze się pisze?
To może niedziele bo jest bardziej pewniejszym dniem, bo raczej nikt nie pracuje, wiec może zjawi się ktoś jeszcze. Ja proponuje niedziele godzina 14 podpromie(ładna pogoda) MH A75 (deszcz) pasuje?czy trzeba wprowadzić jakieś zmiany> 

http://m.mmrzeszow.pl/artykul/swiadkowi ... -rzeszowie chyba podpromie odpada... może nie być miejsca na parkingu. ..
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
No to też okolice bulwarów, lecz trochę dalej... Kojarzycie duuuży i dziurawy parking (dawniej plac nauki dla L) który jest koło ujęcia wody, poniżej WSK, przy samym Wisłoku? 
Kojarzę, to nie jest czasem ulica żeglarska? ogólnie miejscowek jest sporo, np parking papieski koło watkemu, parking kryty plaza ... kwestia dogadania sie co komu pasuje :–)
Aye, żeglarska. Plaza też nie głupia. Myślę, że skoro Adek zarzucił temat i ustawił dzień i godzinę, to niech on wybierze:)
phoenx napisał(a):Myślę, że skoro Adek zarzucił temat i ustawił dzień i godzinę, to niech on wybierze:)
Daj spokój ja tu nie jestem od decydowania po prostu, ktoś musi taki temat rzucić bo inaczej to spotów w ogóle nie będzie. Ale skoro nalegasz abym zdecydował

to może zróbmy tak, że się spotkamy jutro o 14 na tym parkingu papieskim, a jak w między czasie się rozpada itp to pojedziemy razem np. do Plazy...
buczos napisał(a):to może zróbmy tak, że się spotkamy jutro o 14 na tym parkingu papieskim, a jak w między czasie się rozpada itp to pojedziemy razem np. do Plazy...
spoko, jestem na tak

Może jakiś spot w długi weekend?
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Jestem na tak
, z reszta jak zawsze 

Sobota 13 pdp?
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Adventure184 napisał(a):Sobota 13 pdp?
Ja jestem otwarty na każdy dzień i każdą godzinę jak zawsze, więc mi pasuje
Jest ktoś jeszcze chętny????

Panowie widzę że Podkarpacie naprawdę umiera
w związku z tym proponuje jakiś spocik, może 18 w niedziele, byłoby fajnie gdyby wszyscy przyjechali i może jakiegoś grila na łonie natury upalić albo jakieś karty czy może coś jeszcze innego...?

Jeszcze trochę i wracam do świata żywych
Od 2 m-cy nie miałem dnia wolnego... ale myślę że wszystko nadrobimy
Co do grilla to jak najbardziej o ile pogoda dopisze 
Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż