Mazda 626 GE FS 94.r 2,0
To jest wlasnie silnik z Vectry A, jednym slowem jest to pancerny silnik
Nie jeden na swiatlach czy trasie bardzo sie zdziwil jak go zostawila w tyle corsa 1.4-tak jest na klapie
poza tym licznik zamyka bardzo szybko z tym silnikiem przy masie 850kg
Nie jeden na swiatlach czy trasie bardzo sie zdziwil jak go zostawila w tyle corsa 1.4-tak jest na klapie
poza tym licznik zamyka bardzo szybko z tym silnikiem przy masie 850kg
Efekt nudy, mozna powiedziec ze jest ok ale 2 srubom ukrecilem leb
,na szczescie ma sie zaradnego brata zlota raczke i wykrecilismy je bez problemu.
tak bylo

a tak jest teraz

tak bylo

a tak jest teraz

Ostatnio edytowano 1 maja 2014, 12:25 przez mark.87, łącznie edytowano 1 raz
Czarny dużo lepiej wygląda 

Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
połysk za bardzo nie pasuje ale to ma się Tobie podobać 
Moim zdamie lepiej z polyskiem no i latwiejszy w utrzymaniu niz mat 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
ładniejsza by była taka struktura
np:
np:

cichy_86 napisał(a):ładniejsza by była taka struktura![]()
Wiem ze ladniejsza ale to jest pomalowane farba VHT ktora jest droga a ja pomalowalem zwyklym spreyem bo taki akurat mi zostal w garazu,
I zerowym kosztem zroniles to elegancko 
Dokladnie tak poza tym farba VHT zeby dala taki efekt jak na foto wymaga wygrzania w piekarniku przez 40min minimum,trzeba miec duzy piekarnik albo meczyc sie opalarka,
Zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje to wpadly nowe klocki przod od Mazdy 6 ATE

i na rozebranie czeka tył prawy zacisk bo zapiekl sie reczny,
Uzywany zacisk-120zl
Po regeneracji-150zl
nowe gumki-30zl
wybor prosty byl,
poza tym kreca sie km i nadal bez awari

i na rozebranie czeka tył prawy zacisk bo zapiekl sie reczny,
Uzywany zacisk-120zl

Po regeneracji-150zl

nowe gumki-30zl

wybor prosty byl,
poza tym kreca sie km i nadal bez awari
Bounty napisał(a):Równiuteńko, tak jak powinno być ;d czyli masz sprawne wtryskiwacze ;d moze niektórym bd głupio ;d
to mówicie ze falowanie obrotów jest spowodowane wtryskiwaczami ? bo mi czasem normalnie trzyma obr a czasem właśnie faluja w przedziale 750/1250
Falowanie obrotów nie musi być spowodowane instalacją gazową, chyba że dzieje się to tylko na tym właśnie paliwie. 

- Od: 19 maja 2010, 23:54
- Auto: 626 GE 2.0 FS '92
Troche ucichlo w temacie ale cos tam sie dzieje zawsze, mala zapowiedz

Zanim wyladuja na aucie jeszcze troszke utrwa bo mala renowacja bedzie ale
narazie jaka, poza tym czekam na nowe sruby do felg i dekle

Zanim wyladuja na aucie jeszcze troszke utrwa bo mala renowacja bedzie ale

jak sie chce to mozna oponki samemu naciagnac tym bardziej ze w okolicy niemam pewnego wulkanizatora a nie chcialbym zeby swiezo po renowacji felg ktos zdarl mi rant , poza tym wywazenie to polowa kosztow,

Dopisano 3 kwi 2015, 16:39:

Dopisano 3 kwi 2015, 16:39: