WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Eh rzadko mi się zdarza to alem zapomniał ze był spot
jazda po mieście Łodzi mnie chyba wykończyła bo budują swoją trasę W-Z i można kota dostać w objazdach jednokierunkowych 
Dzięki również wszystkim za spotkanie i pogaduchy
arcziartur zawstydził wszystkich
Do następnego
arcziartur zawstydził wszystkich
Do następnego
-
Szalotka
To jak kochani jutro mniewam ze żenady jaka będzie z Niemcami nie macie
ochoty w domu oglądać
więc będzie licznie i mazdowo na spocie
To może jutro Galeria Mokotów
więc będzie licznie i mazdowo na spocie
To może jutro Galeria Mokotów
Ja jednak chętnie bym obejrzał , wiec jak już mam sie ruszać na spota to gdzieś gdzie można będzie obejrzeć..... może Cafe66 ? 
Zgadza się bo zjeżdżam dopiero do WRB tak 27/28 maja
Więc wpadaj na Galerię jak "Herrn "ja zaakceptuje
Więc wpadaj na Galerię jak "Herrn "ja zaakceptuje

CezaR83 napisał(a):Ja jednak chętnie bym obejrzał
Poważnie ?
Przecież to będzie cyrk jakich mało. Nie dość że nasi będą grać w mocno okrojonym składzie co i tak różnicy nie robi to Niemcy wystawili rezerwy rezerw. Olali naszą reprezentację ciepłym moczem
Zwycięstwo jest o tyle realne, że Niemcy chyba nie bardzo interesują się, kto wybiegnie na boisko z orzełkiem na piersi. "Przegląd Sportowy" przytacza słowa Kevina Vollanda z Hoffenheim, który zaskoczył dziennikarzy na przedmeczowej konferencji prasowej. – Z polskich piłkarzy we wtorek najbardziej obawiam się Lewandowskiego, Błaszczykowskiego i Piszczka – stwierdził. Najwyraźniej nie miał pojęcia, że żaden z wspomnianych zawodników nie został powołany na to spotkanie.
Niemcy luźno potraktowali całą konferencję prasową, którą zorganizowano w... salonie samochodowym. Nie pojawił się na niej selekcjoner gospodarzy Joachim Loew.
Z kolei Julian Draxler utknął w korku i z piłkarzy pojawił się tylko wspomniany już Volland. – Nie obawiam się porażki – powiedział asystent Loewa Hans-Dieter Flick.
To co Cafe66 ?
Dopisano 13 maja 2014 12:22:
13.06.2014 – Wtorek –> godz. 20.00
Cafe 66 – Al. Prymasa Tysiąclecia 74
Mapka
-
Szalotka
No to wpadnę aby pochichrać się
z tematu "zaś Polacy nic się nie stało " tylko sie znowu w
dostało 

Podziękowania przybyłym za Spotowanie nowych twarz poznanie
a przy tym przy pizzy naszym w tle kibicowanie

PeKa86 napisał(a):Mazd Max, wspominałeś cos o miejscówce w Rembertowie?
Miejscówka jest ok ale czy dobra na dziś ? Przewidują opady. Gorzej jak jeszcze burza będzie i nas piorun jasny trafi pod tą wiatą
Alternatywą na te rejony jest któreś praskie CH. Tesco Gocław, Real ul. Jubilerska
-
Szalotka
Mam ochotę na grilla ale jest obawa co do pogody. Niby teraz jest ok ale do 20.00 jak wiadomo jeszcze trochę czasu więc dla bezpieczeństwa zróbmy Gocław. Blisko Rembertowa, którym się zainteresowaliście więc tkz. pięć minut dłużej jazdy różnicy nie powinno robić a wpisać coś trzeba mimo że udzielających się co do miejsca w większości brak
27.05.2014 – Wtorek –> godz. 20.00
CH GOCŁAW – Tesco – ul. Fieldorfa 41 / parking poziom -1 (przy myjni)
Mapka
27.05.2014 – Wtorek –> godz. 20.00
CH GOCŁAW – Tesco – ul. Fieldorfa 41 / parking poziom -1 (przy myjni)
Mapka
-
Szalotka
Ja nie wiem co Ty z tą pogodą masz. Rano było pochmurno ale się wyklarowało, 10% szans na opady dziś, 80% jutro i 60% pojutrze. Na ten rembertów to może bym składakiem podbił, do Tesco to jakoś nie za specjalnie mam ochotę szczerze mówiąc. Miłego spotowania.
Stała pod ścianą prężąc kakao