Mazda MX-6 GE KL '92 – SIMPLY CLEAN!
Auto przede wszystkim MI się ma podobać. A jak przy okazji innym, to bardzo mnie to cieszy.
Co do spojlera, to każdy mx ma taki sam spojler = nuda. Od dłuższego czasu planowałem coś w tym kierunku zrobić. Myślę, że to dobre posunięcie i będzie pasowało do całokształtu
Podkreśla linię auta. Mam pewien dalszy plan, i może nie będzie całkiem pusto z tyłu. A w razie czego zawsze można do spojlera wrócić, ale w to wątpię. 
Co do spojlera, to każdy mx ma taki sam spojler = nuda. Od dłuższego czasu planowałem coś w tym kierunku zrobić. Myślę, że to dobre posunięcie i będzie pasowało do całokształtu

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Poczekam na całość
Lusterka z A-Spec'a wpadną ?
Lusterka z A-Spec'a wpadną ?
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=119872
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love MyHonda
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love My
- Od: 19 mar 2011, 20:00
- Auto: 323f BA Z5->323f BA KF V6
Egoist napisał(a):Lusterka z A-Spec'a wpadną ?
A-spece mają jedna, dużą wadę, są zespolone i się nie składają. Przynajmniej 626 tak ma, a MX ma przeciez takie same

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Ale z wersji a spec sa najladniejsze ;d przynajmniej ja tak sadze a to ze sie nie skladaja to juz pikus 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Niby pikuś, ale do momentu jak ktoś na parkingu przypadkiem albo specjalnie będzie chciał takie lusterko złożyć
Ile razy ja tak miałem, wsiadam do auta, patrze w lusterko a to wygiete w zlą stronę np.
Mi to sie nigdy nie przytrafilo i mam nadzieje, ze nie przytrafi, ale sa troche dlugie to fakt ;d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
Ale te z pakietu Ms sa fajne juz ;d chociaz z v6 tez mi sie podoba 
Dominator napisał(a):Sewa, co sie stało ze pojechałes na zlot na kołach prawie rumunskich? gdzie finalny efekt?
Tez jestem ciekaw. .
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Niestety, ale miałem dużo tematów do ogarnięcia i się po prostu nie wyrobiłem. Walczyliśmy do ostatniej chwili z naciągnięciem opon, ale się nie udało w tak krótkim czasie. Trzeba się będzie troszeczkę dłużej popieścić z nimi, bo nie chcą wskoczyć tak jak powinny do rantów felgi.
Będzie chwila czasu to będziemy walczyć z tematem!
Ps. Z racji, że i tak nie było efektu WoW, podniosłem auto o parę cm na wyjazd zlotowy, stąd taka koza na zdjęciach
Ps2. No faktycznie parkowanie mam obcykane..
Będzie chwila czasu to będziemy walczyć z tematem!
Ps. Z racji, że i tak nie było efektu WoW, podniosłem auto o parę cm na wyjazd zlotowy, stąd taka koza na zdjęciach
Ps2. No faktycznie parkowanie mam obcykane..

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92