WARSZAWA – Imprezy klubowe
octodan napisał(a):dobrze wiedzieć. zabiorę karabin i parę granatów
Tego akurat nie ma na stanie w pokojach
-
Szalotka
A grill jest? Dziczyzna podobno bardzo zdrowa. Ciekawe jak te świńskie na psy reagują. Bo jak pies na taki ryj zareaguje to ja wiem
. Jakiś gaz pieprzowy chyba wezmę bo dziczyzna dobra ale twarda i trzeba mocno przyprawić:)

[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
WodnikSzuwarek napisał(a):A grill jest?
Grill jest
WodnikSzuwarek napisał(a):Ciekawe jak te świńskie na psy reagują.
Jak widzisz to całkiem w porządku ale ogólnie na wieczorne misje to proponuję Vere zostawić w pokoju
-
Szalotka
Wieczorem bydle siedzi w domu. Rano pobiega po południu i przed wieczorem toilet jeszcze micha do tego i starczy. Na dyskotekę chyba Jej nie wpuszczą:))
A reakcja dziksona na psa który jakieś podszczekiwania sobie robi bardzo spokojna. Tylko ten pies to chyba bardziej chciał hałasu narobić niż czegokolwiek innego
Jakieś wspólne wyjście do klubu planujemy
?
A reakcja dziksona na psa który jakieś podszczekiwania sobie robi bardzo spokojna. Tylko ten pies to chyba bardziej chciał hałasu narobić niż czegokolwiek innego
Jakieś wspólne wyjście do klubu planujemy
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
WodnikSzuwarek napisał(a):Na dyskotekę chyba Jej nie wpuszczą:))
I nas pewnie też

WodnikSzuwarek napisał(a):Jakieś wspólne wyjście do klubu planujemy?
Czasu nie starczy
-
Szalotka
WodnikSzuwarek napisał(a):Mi bardziej ta Papaja podchodzi:P
Jest na plaży ale wątpię czy będzie już czynna
Przed plażami i w samym centrum jest tego w pytę gdzie możesz się napić i potańczyć albo posiedzieć spokojnie i coś zjeść i za wstęp nie płacić. Muza nie pasuje ? Idziesz 20 metrów dalej i następna wiata
Starzy, mogą tańcować a dzieci się bawić bo przygotowane tam jest wszystko na każdą okazję i dla każdego
Ja głównie nastawiam się na dobry i spokojny relaks

ps.
Kasa wyszła do właścicieli
-
Szalotka
WodnikSzuwarek napisał(a):ale wieczorem nie mam zamiaru spać:))
No wieczorem nie ale w nocy by się przydało chyba że jak będzie pogoda to kimono na plaży
A tak na marginesie to piła do siaty by się przydała co by w plażówkę pyknąć
-
Szalotka
To się kupi jakiegoś skajowego balona albo podbijemy do jakiś Franków Mańków i rozegramy meczyk 
-
Szalotka