Mazda 626 GC FE '83r. 2.0 coupe
No może i alufelgi. Kilka lat temu miałem podobne i były to kołpaki ale gdzieś się pogubiły. Wiem,że ciężko od jakiegoś czasu poszukuję ale jeszcze nie trafiłem ;p

- 

mazdzior83
Podejrzewam, że takie klasyczne alusy będą bardzo drogie 

Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson

- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
 Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
napraw ten głośnik to na następnym spocie posłuchamy tych melodyjek z mario:D

Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson

mazdzior83 napisał(a):ak znajdę czas to postaram się coś pokombinować
Okok

Dzisiaj grzebałem ale się nie dogrzebałem. Muszę poszukać jakiegoś schematu  gdzie to może być 

- 

mazdzior83
Gratuluje super samochodu, takimi klasykami, aż miło czasem przejechać się bez celu, dla samej frajdy, 
i powodzenia przy utrzymaniu mazdy w jak najlepszym stanie, co do felg ja do swojej GD szukałem orginalnych alufelg i cieżko znaleźć, także w Twoim przypadku z niektórymi częściami na pewno będzie jeszcze trudniej

i powodzenia przy utrzymaniu mazdy w jak najlepszym stanie, co do felg ja do swojej GD szukałem orginalnych alufelg i cieżko znaleźć, także w Twoim przypadku z niektórymi częściami na pewno będzie jeszcze trudniej

- Od: 13 lip 2010, 16:17
- Auto: Mazda 626 GD coupe
Dzięki dzięki  Fakt jest frajda z przejażdżki
 Fakt jest frajda z przejażdżki  No co do części to cokolwiek znaleźć to mam wielki problem. Ale jako tako jest
 No co do części to cokolwiek znaleźć to mam wielki problem. Ale jako tako jest  

- 

mazdzior83
Kilka lat temu ze starą rejestracją GW(G)5, był złoty hatchback 86' w wersji GT – miał tempomat, szyberdach, spryskiwacze reflektorów, elektryczne szyby i lusterka, duża ilość brązu wewnątrz, kierownica podobną do twojej, felgi z kółkami (te ze zdjęcia), i kto wie co jeszcze  Powoli szedł na części, ale może coś odnajdziesz (kontakt priv).
 Powoli szedł na części, ale może coś odnajdziesz (kontakt priv).
Co do frajdy, to może zakłócić ją, np. zgrzytanie i drżenie silnika w wąskim rejonie około 2800obr/min.

Co do frajdy, to może zakłócić ją, np. zgrzytanie i drżenie silnika w wąskim rejonie około 2800obr/min.
http://chomikuj.pl/E.N.D/manual/Mazda
http://www.imagebam.com/gallery/c3uxth9apd32x1tn0ledh5rsaembeplr/
... gdybym byl bogaty ... to kupuje FSO Polski do '81 :D
		http://www.imagebam.com/gallery/c3uxth9apd32x1tn0ledh5rsaembeplr/
... gdybym byl bogaty ... to kupuje FSO Polski do '81 :D

- Od: 17 kwi 2009, 18:00
- Auto: Lancer CS Wagon 4G63 2L '07
 PN C+ GSI 1.6L '98
 626 II GC GLX FE 2.0L hback '86
Szyna napisał(a):Dlaczego sprzedajesz ?
Sprzedaję bo potrzebuję samochodu na dojazdy do pracy a szkoda jej.
I nie mam warunków na garażowanie...
- 

mazdzior83
Szkoda klasyka takiego sprzedawac

Tyle bylo by dobrego

A ja mam nadzieję, że trafi w dobre ręce i nowy właściciel będzie o nią dbał. Stąd taka cena (niektórzy mówią, że drogo) – nie chcę aby ktoś rozwoził nią pizze a potem oddał na złom...

- 

mazdzior83
Drogo? jakbym miał to bym wzial od razu....
Ale chwilowo mam do zrobienia rozbitka;/

Ale chwilowo mam do zrobienia rozbitka;/
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Hał macz(ile)?

"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing" – Edmund Burke
Mazda 626 GD – Biała Dama
		Mazda 626 GD – Biała Dama

- Od: 24 paź 2013, 19:50
- Auto: Mazda 626 GD '91 FE4
ArteK86 napisał(a):Hał macz(ile)?
Fajw tałzens of polisz zlotys. Jak za darmo
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Jak za rzadko spotykany egzemplarz, to rzeczywiście cena niezbyt wygórowana. Ale to auto musi kupić ktoś kto ma:
1. garaż
2. cierpliwość i zapał
Do doprowadzenia do stanu idealnego a później lweekendowych / zlotowych przejażdżek auto jak znalazł.

1. garaż
2. cierpliwość i zapał
Do doprowadzenia do stanu idealnego a później lweekendowych / zlotowych przejażdżek auto jak znalazł.
- 

ZdzichuZ