matthies napisał(a):no tak, bo walnie potężnego bąka z czarnej chmury i ten drugi nie widzi gdzie ma jechać.
 nie, to nie to
 nie, to nie to www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):no tak, bo walnie potężnego bąka z czarnej chmury i ten drugi nie widzi gdzie ma jechać.
 nie, to nie to
 nie, to nie to odom napisał(a):Jak mam być szczery to mi osobiście mocy brakuje

rafalmazda6 napisał(a):w mieście jest ograniczenie do 50

danmazda napisał(a):Zawsze myślałem że to ograniczenie jest dla rowerzystów

rafalmazda6 napisał(a):danmazda napisał(a):Zawsze myślałem że to ograniczenie jest dla rowerzystów
ostatnio się dowiedziałem, że obowiązuje także kierowców

tak więc do 14 czerwca muszę jeździć jak rowerzysta
  tak więc do 14 czerwca muszę jeździć jak rowerzysta  
odom napisał(a):Rachunek prosty 24 pkt czyli limittak więc do 14 czerwca muszę jeździć jak rowerzysta
 ja na szczęście nie w taki sposób się dowiedziałem
 ja na szczęście nie w taki sposób się dowiedziałem rafalmazda6 napisał(a):antena cb na dach i kontynuujemy czyste konto

Konrad_SK napisał(a):A nie da się po prostu jeździć przepisowo?
Cb radia są dla cwaniaków, że ludziom kasy nie szkoda..
 poza tym dobrze wiedzieć o korkach, sytuacji na drodze czy innych istotnych zjawiskach
 poza tym dobrze wiedzieć o korkach, sytuacji na drodze czy innych istotnych zjawiskach  
 Konrad_SK napisał(a):To tylko moja prywatna opinia, proszę mnie tu nie zjeść
 przecież mamy wolność słowa
 przecież mamy wolność słowa Nightfall napisał(a):No odom pełen szacunJa przez 10 lat nazbierałem ino 3
 dzięki
  dzięki  rafalmazda6 napisał(a):<oczko> antena cb na dach i kontynuujemy czyste konto
 50km/h paranoja
  50km/h paranoja

danmazda napisał(a):W poprzedniej Mazdzie miałem tarcze Brembo i klocki Ate, Bardzo dobrze się hamowało i klocki aż tak bardzo nie pyliły. Jak teraz będę zmieniał w M6 to taki zestaw.

Socyopatic napisał(a):jak cena klockow nie gra roli to kup oem

matthies napisał(a):możesz zapytać nawet tutaj http://www.mazdaspeed.pl/sklep
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości