Mazda6 Exclusive GG LF '02
Jak masz pewne auto to oczywiście warto, pakiet startowy jest dość drogi a samo auto raczej ciasnawe natomiast wygląda dobrze no i jak jeździ jest świetne. Natomiast kupowanie bomby zegarowej z hgw jakim przebiegiem akurat w przypadku niemieckich diesli to może być strzał w kolano. EOT
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nie no bez urazy,zartowalem przecie.Poprostu ja nie uznaje Diesel'a.Jesli chodzi o jazde to tez mialem kiedys zaszczyt jechac Nissanem GTR i zakochalem sie w tym autku
Kazdy przecież ma jakiegos bzika heh,pozdrawiam

-
WisniaUs
Jak juz kupowac ta 3 BMW to tylko w coupecie i benzynie 328 lub 335 
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Chcę auto, które będzie miało min 200 km, ma być to kombi, nie musi być niewiadomo jakie wielkie ale ma być kombi. Jedno z niewielu aut, które mi się podoba to właśnie E91, 325i odpada bo wtrysk bezpośredni więc nawet gazu nie można zalożyć, a 330i praktycznie niespotykane są w połączeniu z budą kombi. Jest jeszcze ewentualnie A6 C6 Avant bądź Alfa 159. I tak mnie nie przekona nikt, uparłem się na bmw i tak zostanie 
Auto ma być rodzinne, a raczej ma sprawiać takie pozory.
Wracając do tematu 6, zdecydowałem się użyć glinki. Dziś kupiłem jeszcze za namową kolegi Beny

oraz gąbką Sonaxa ( bardzo fajna sprawa, o wiele lepiej mi się nią myło aniżeli tradycyjną gąbką )

Po umyciu przystąpiłem do glinkowania, następnie po raz kolejny umyłem auto i je nawoskowałem. Do końca nie jestem zadowolony ponieważ część auta była myta i woskowana w słońcu więc na pewno dach i tył są do poprawki. Co do lakieru szału wielkiego nie ma ale i tak jest zadowolony bo w końcu pozbyłem się rys w okolicach klamek i syfu z maski.
Socyopatic napisał(a): BMW to tylko w coupecie
Auto ma być rodzinne, a raczej ma sprawiać takie pozory.
Wracając do tematu 6, zdecydowałem się użyć glinki. Dziś kupiłem jeszcze za namową kolegi Beny

oraz gąbką Sonaxa ( bardzo fajna sprawa, o wiele lepiej mi się nią myło aniżeli tradycyjną gąbką )

Po umyciu przystąpiłem do glinkowania, następnie po raz kolejny umyłem auto i je nawoskowałem. Do końca nie jestem zadowolony ponieważ część auta była myta i woskowana w słońcu więc na pewno dach i tył są do poprawki. Co do lakieru szału wielkiego nie ma ale i tak jest zadowolony bo w końcu pozbyłem się rys w okolicach klamek i syfu z maski.
rclmati napisał(a):Chcę auto, które będzie miało min 200 km, ma być to kombi
To jeszcze nie jest największe

-
miro62
Widzę, że auto podobne do mojej
tylko różnica w jasności niebieskiego
moje jest ciut jaśniejsze
mody idą w dobrą stronę
tylko ta felga jest do wymiany 
- Od: 13 mar 2012, 15:40
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 MZR-CD 150KM 2002 rok
viewtopic.php?f=331&t=169015
Mazda 6 GH 2.5 L5-VE 170 KM 2008
viewtopic.php?f=331&t=200456&view=unread#unread
brodaM6 napisał(a):Biorące masz zostaje dawca , rozbity mps i będzie 260 w kombi
Idealny pomysł

marek219 napisał(a):Widzę, że auto podobne do mojejtylko różnica w jasności niebieskiego
moje jest ciut jaśniejsze
mody idą w dobrą stronę
tylko ta felga jest do wymiany
Felga do zmiany na 17 i podwójny tlumik
Przyszła wiosna to i porządek z klimą trzeba zrobić, wymieniłem filtr oraz przeczyściłem kanały, mam nadzieje, że coś to da

Kilka nowych zdjęć po umyciu Madzi, wpadły naklejki, z tyłu by zamaskować niedoskonałości lecz nie wyszło mi to najlepiej i będę musiał pomyśleć o większej naklejce by się ładnie zderzak prezentował

Kilka nowych zdjęć po umyciu Madzi, wpadły naklejki, z tyłu by zamaskować niedoskonałości lecz nie wyszło mi to najlepiej i będę musiał pomyśleć o większej naklejce by się ładnie zderzak prezentował
rclmati napisał(a):Przyszła wiosna to i porządek z klimą trzeba zrobić, wymieniłem filtr oraz przeczyściłem kanały, mam nadzieje, że coś to da[...] wpadły naklejki, z tyłu by zamaskować niedoskonałości
K2 dobra firma

Domo z przodu wygląda fajnie
tył rzeczywiście mógł lepiej przypasować bo nadal widać uszkodzenie 
Na takim aucie? Rozwiń swoja mysl.
Według mnie pasuje, lampy oklejone, blend rowniez wiec
Jedna naklejka nie razi w oczy jak przy seryjnym aucie
mi sie podoba, musze pomyśleć z tym tyłem jeszcze,
Ale nie mam pomysłu na wzór
chyba, ze znajdę tanio zderzak w kolorze.
Według mnie pasuje, lampy oklejone, blend rowniez wiec
Jedna naklejka nie razi w oczy jak przy seryjnym aucie
Ale nie mam pomysłu na wzór
rclmati napisał(a):Na takim aucie? Rozwiń swoja mysl.
według mnie (ale to tylko moja opinia) takie naklejki kojarzą się z jakimś starym golfem albo calibrą z dresami w środku (oczywiście nie ubliżając
Wiecej naklejek nie bedzie ... No dobra jeszcze jedna na tylnej szybie ale to dopiero po przyciemnieniu. Na zywo o wiele lepiej sie to prezentuje. W sobotę na pewno bedzie sesja także bedą ładniejsze zdjecia
według mnie jest ładnie ale kazdy ma swoj gust i jest co całkowicie normalne 
rclmati napisał(a):Na zywo o wiele lepiej sie to prezentuje [...] według mnie jest ładnie
w takim razie bardzo dobrze

Niestety musiałem kupić nowe radio bo w moim jakimś dziwnym cudem przestało działać radio oraz zmieniarka CD, działał jedynie xcarlink
Pierw rozebrałem "nowe" zlutowałem zworkę oraz połączyłem z moją zmieniarka CD oraz xcarlinkiem. Wszystko działa jak należy, mam do oddania za grosze cały przedni panel wraz z panelem od klimy.
A teraz lepsza wiadomość
Dziś Madzia służyła jako "limuzyna" i zawiozła Młodych do ślubu, był to klubowy ślub także radość jeszcze większa
A tak o to się prezentowała. Szkoda, że deszczowa pogoda była no ale nie można mieć wszystkiego 

Ostatnio znudził mi się carbon więc postanowiłem okleić grill oraz blendę z tyłu czarnym szczotkowanym aluminium, niestety w deszczu efektu nie widać ale w słońcu prezentuje się to super. Jestem ciekaw jakby wyglądał przód z oryginalnym znaczkiem w chromie, jeśli ma ktoś na zbyciu to proszę o kontakt
A już niedługo kolejne mody

A teraz lepsza wiadomość
Dziś Madzia służyła jako "limuzyna" i zawiozła Młodych do ślubu, był to klubowy ślub także radość jeszcze większa
Ostatnio znudził mi się carbon więc postanowiłem okleić grill oraz blendę z tyłu czarnym szczotkowanym aluminium, niestety w deszczu efektu nie widać ale w słońcu prezentuje się to super. Jestem ciekaw jakby wyglądał przód z oryginalnym znaczkiem w chromie, jeśli ma ktoś na zbyciu to proszę o kontakt
A już niedługo kolejne mody