konrad mx5 napisał(a):życzę szybkiego dopadnięcia ciecia co w lusterka nie patrzy
to zależy od pewnej sprawy a wiem, ze została ona troszkę zaniedbana – mam nadzieje ze nie odpuścicie i dostarczycie "dowód" zeby nasze swiadectwo nie poszło na marne

www.mazdaspeed.pl
konrad mx5 napisał(a):życzę szybkiego dopadnięcia ciecia co w lusterka nie patrzy
ReServeD626 napisał(a):wiec moze gość jest niewinny
ReServeD626 napisał(a):a to byl chybavan
ReServeD626 napisał(a):podobno miaty nie widac w lusterku a to byl chybavan – wiec moze gość jest niewinny....
Jerry napisał(a):Nc nie zostało zaniedbane.Materiał jest przygotowany,tylko ma być jeszcze na kompa zwalony.
ReServeD626 napisał(a):to nie ja stwierdziłem ze nei widac – stwierdzała to duzo przed wypadkiem Viola, Adam, Kubutek. Nie bronie tego gościa z Vana tylko staram sie byc obiektywny. A może masz racje, nie wiem....
ReServeD626 napisał(a): chodzi mi o obiektywizm
Grzyby napisał(a):Widzę że Crimer był – czekamy na relację video
ReServeD626 napisał(a):to nie ja stwierdziłem ze nei widac – stwierdzała to duzo przed wypadkiem Viola, Adam, Kubutek.
Violetka napisał(a):Nie kłócić się tam
Grzyby napisał(a):Widzę że Crimer był – czekamy na relację video
Tommy_007 napisał(a):o się nie doczekasz, bo Crimer się zbuntował i nawet nie wyciągał kamery![]()
Trzeba liczyć na innych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości