Mazda MX-3 EC BPT 1,8 16V Turbo /SPRZEDAM/
Auto w trakcie składania... Pomalowane... Niestety nie było wolnego terminu na wynajęcie kabiny więc lakierowanie w garażu u sąsiada... warunki straszne, ale musiałem jakoś dać radę... wentylacji 0, oświetlenie tragiczne. Będzie dużo polerowania dachu i maski (wtrącenia).

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
kolorek fajny
szybko go kończ
i daj więcej fotek 

O tak, jest ten efekt WOW
świetnie sie prezentuje.
Więcej zdjęć poproszę

świetnie sie prezentuje.
Więcej zdjęć poproszę
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Takie na szybko...Fotki robione kalkulatorem...

Niestety albo 323f bg żony albo mx pójdzie na sprzedaż...

Niestety albo 323f bg żony albo mx pójdzie na sprzedaż...
Autko rewelacyjnie się prezentuje
Co do sprzedaży to MX-a bym sobie na twoim miejscu zostawił

Co do sprzedaży to MX-a bym sobie na twoim miejscu zostawił

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Trochę żałuję, że od razu po zakupie się na to nie zdecydowałem 
Nawet ładnie się prezentuje w nowych barwach, kolor jest ciemniejszy niż poprzedni ale fajnie pasuje do karoserii MX'a. Dopiero przy przygotowywaniu karoserii do malowania można zauważyć wszystkie przetłoczenia nadwozia które sobie projektanci wymyślili i za które można powiesić ich za jajca.
Teraz ogarnąć szybko mieszkanie i bierzemy się w końcu powoli za malowanie mojej Turbawki.
No i auto daje dużego banana na twarzy podczas jazdy, czuć że auto żyje i nie jest to nowy plastikowy samochód ale auto z duszą.
Teraz ogarnąć szybko mieszkanie i bierzemy się w końcu powoli za malowanie mojej Turbawki.
No i auto daje dużego banana na twarzy podczas jazdy, czuć że auto żyje i nie jest to nowy plastikowy samochód ale auto z duszą.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Mirek świetna robota 

Auto prezentuje się świetnie 8-)
Gratuluję.
Wysłane z mojego GT-I9070
Gratuluję.
Wysłane z mojego GT-I9070
jest: M6 GH 2,0 Sport MX-5 NBFL , MX-5 NB 10th Anniversary, MX-5 NA, W203 Sportcoupe
była: Mazda 6 Sport Wagon 2.0 MZR '02
- Od: 29 cze 2013, 09:32
- Auto: jest:
M6 GH 2,0 Sport
MX-5 NBFL
MX-5 NB 10th Anni
W203 Sportcoupe
widzę że zdecydowałeś się na sprzedaż 
Powodzonka w sprzedaży
Powodzonka w sprzedaży
W zeszłym roku podczas Pikniku malowaliśmy Seiko do KJS, dlatego Nas nie było ale tym razem chciałbym być bo przeważają VAG'i. Może konkurs na najgłośniejszy wydech
Oby się nie sprzedała
Dopiero teraz zaczęła wyglądać i jeździć jak należy. Pięknie wygląda gdy widzisz ją w lusterku na zapalonych światłach, urok obrysówek, świateł US-spec i do tego jak na pełnej mocy przelatuje obok Ciebie a Ty próbujesz ją dogonić i wiesz że to i tak niemożliwe... ten dźwięk turbo, bov'a, wydechu...poezja dla uszu.
Dziś trochę nią pojeździłem, parę razy dałem w palnik i
To jest auto które ma duszę, czujesz każde drganie silnika, skrzypienie plastików, masz idealną pozycję za kierownicą i czujesz ją "dupskiem" a nie kontrolami wspomagającymi jazdę.
Oby się nie sprzedała
Dziś trochę nią pojeździłem, parę razy dałem w palnik i

www.gtrproject.pl
Pewnie na pikniku się pojawię.
Adrian nie życz mi takich strasznych rzeczy :p Ja jeszcze nie oswoiłem się z myślą o możliwości sprzedaży
Nie chcę jej sprzedać
przywiązuje się do moich mazd chyba za bardzo...
dostałem już propozycję sprzedaży ale podziękowałem (nie muszę sprzedać za wszelką cenę)
Adrian nie życz mi takich strasznych rzeczy :p Ja jeszcze nie oswoiłem się z myślą o możliwości sprzedaży
Nie chcę jej sprzedać
dostałem już propozycję sprzedaży ale podziękowałem (nie muszę sprzedać za wszelką cenę)