Minispot na Śląsku przy okazji I eliminacji Mistrza Tychów

Postprzez KosteK » 9 kwi 2006, 21:20

Dzisiaj spotkaliśmy się z siwym_dymkiem na "kręciole" w Tychach. Ja byłem jako serwis-car kolegi który, startował Astrą GSI. Był to naprawde minispot – z forum Mazdy tylko ja i siwy. Zostawiliśmy kilka ulotek klubowych, pogadaliśmy o naszych madziach, spotach etc. Siwy nie został już na grillu przy którym kiblowałem później sam z... jeden przejazd :(. Siwy masz czego żałować :D – żarełko pycha. Zrobiliśmy kilka fotek i filmików. Pogoda dopisała, frekwencja startujących również (ok 140 załóg). Poniżej kilka fotek. Siwy ma filmiki. Jak "zrzuci" to "wrzuci", nie siwy?

KosteK, KostKowa i serwice car Mazda!!!
Obrazek
Załoga, którą serwisowaliśmy :P
Obrazek
Gadka z siwym o Mazdach
Obrazek

Grill :D narazie rozpalanko. Analiza przejazdu załogi "GSa" z materiału filmowego by siwy.
Obrazek
Grill CD
Obrazek
I inne samochody
Obrazek
Obrazek
Maluszek 1,4 turbo 140KM
Obrazek
Obrazek
"Kanty" Jeździły pod publikę :D
Obrazek
"4 łapy" :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W tle Mitsu Evo VI pełnym ogniem
Obrazek
Forumowicz

Od: 16 cze 2005, 10:55

Postprzez siwy_dymek » 10 kwi 2006, 12:47

No Kostek spisales sie z relacja <spoko> ! Byla tam takze moja siostra ale to ona stala sie powodem mojego wczensniejszego odjazdu...wiecje nigdziej uz nei pojdzie :] Imprezka bardzo udana, fajny sposob na spedzenie niedizeli :) Niebawem wrzuce fotki z mojego aparatu!
Forumowicz

Od: 10 sty 2006, 17:29

Postprzez KosteK » 10 kwi 2006, 12:56

siwy_dymek napisał(a):No Kostek spisales sie z relacja <spoko> ! Byla tam takze moja siostra ale to ona stala sie powodem mojego wczensniejszego odjazdu...wiecje nigdziej uz nei pojdzie :] Imprezka bardzo udana, fajny sposob na spedzenie niedizeli :) Niebawem wrzuce fotki z mojego aparatu!

Ja bym tam na Twoim miejscu nad nią popracował :D może przekonasz ją do motoryzacji :P
Forumowicz

Postprzez Sokool » 10 kwi 2006, 14:15

<jelen> <glupek2> Kurde no jakim cudem nic o tym nie wiedziałem...
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez KosteK » 10 kwi 2006, 14:26

Sokool napisał(a):<jelen> <glupek2> Kurde no jakim cudem nic o tym nie wiedziałem...

Ja jestem prawie na każdej tego typu większej imprezie w okolicach. Jak tylko będą coś zapowiadać moge zapodać wątek z propozycją spotu przy okazji.
Forumowicz

Postprzez Loczek » 10 kwi 2006, 14:29

KosteK napisał(a):Ja jestem prawie na każdej tego typu większej imprezie w okolicach. Jak tylko będą coś zapowiadać moge zapodać wątek z propozycją spotu przy okazji.

I to przymusowo
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez Sokool » 10 kwi 2006, 14:33

I to przymusowo

<spoko>
Teraz coś mi się przypomina że o tym słyszałem, ale zdawało mi się że to jakoś później jest. Ale ten czas leci szybko.
Forumowicz

Od: 28 sie 2004, 18:10
Auto: na gaz

Postprzez KosteK » 10 kwi 2006, 14:53

Tu daję kalendarz imprez przy okazji których można by zrobić spota. Może ktoś z Nas zechce wystartować i pokazać że Mazdy nie tylko ładnie wyglądają ale i zap...ają ładnie ;)
http://akzamkowy.org/index.php?p=aktual ... news&id=45

Ja będę na większości z tych imprezek. Jeśli będzie zbliżał się termin którejś, zapodam oddzielny wątek i mam nadzieje uda Nam się spotkać.
Jeśli będzie coś spoza powyższej listy też dam znać :)
Forumowicz

Postprzez Marcino » 10 kwi 2006, 16:17

Według kalendarza to najbliższy termin:
29 kwiecień – Konkursowa Jazda Samochodem Czeladź

Można by się spotkać tylko co to za impreza?

Ps: KosteKwidziałem ostatnio Twojego malucha tak troszkę zaniedbany (nie to co na Twoich zdjęciach)
Forumowicz

Od: 22 kwi 2005, 10:15
Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r

Postprzez siwy_dymek » 10 kwi 2006, 16:32

Otofoty ode mnie, jak ktos mi zapoda adres gdzie mozna jakies filmiki powrzucac to i je zamieszcze ,krotkie bo krotkie, ale kilka fajnych akcji jest

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Forumowicz

Od: 10 sty 2006, 17:29

Postprzez KosteK » 10 kwi 2006, 17:39

Ps: KosteKwidziałem ostatnio Twojego malucha tak troszkę zaniedbany (nie to co na Twoich zdjęciach)

Bardzo możliwe, sprzedałem go do Bytomia. Sprzedałem go bez alufel, kubełków, klatki itp akcesoriów. Prawie seria ;)

siwy_dymek napisał(a):gdzie mozna jakies filmiki powrzucac to i je zamieszcze ,krotkie bo krotkie, ale kilka fajnych akcji jest

spróbuj na www.megaupload.com
Forumowicz

Postprzez Marcino » 10 kwi 2006, 17:41

KosteK napisał(a):Sprzedałem go bez alufel, kubełków, klatki itp akcesoriów. Prawie seria

No ale myślę że nie po drobnym crasch teście
Forumowicz

Od: 22 kwi 2005, 10:15
Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r