Mazda MX-3 EC B6-DE '96 1.6 16V DOHC
Ślicznie wyszło
właśnie czym to robiłeś

JDMLuQ napisał(a):Cudowny jest![]()
![]()
Ale lakier na drzwiach a nadkolu się nieco różni odcieniem
tak drzwi były malowane lakier jest o ton ciemniejszy
krzysiek323f bg napisał(a):Ślicznie wyszłowłaśnie czym to robiłeś
![]()
Pasty 3M i Menzerna FG400, PF2500, SF4000. Wełna i pady flexipads. A po polerce powłoka kwarcowa Cquartz UK edition

- Od: 25 paź 2011, 18:23
- Auto: mx-3 1.6 16V DOHC '96
Zakładaj i dodaj foty ;d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
no no
podoba sie
za swoją trzeba się będzie wziąć
jak założysz to oczywicie foty
i pisz czy się coś z obrotami poprawiło 
jak założysz to oczywicie foty
- Od: 22 mar 2009, 21:08
- Auto: Mazda MX-3 2,5V6 94r
Jeżeli chodzi o kwestie wizualne pod maską to sama przepustnica będzie słabo wyglądać bo to jak na razie będzie jedyny biały element w aucie.
Tak wygląda komora na tę chwilę:

Myślę żeby jeszcze pokrywę i kolektor dolotowy w biel strzelić albo wszystko łącznie z rozpórką osłoną kolektora wydechowego mocowaniem chłodnicy. Może jakieś propozycje?
Tak wygląda komora na tę chwilę:

Myślę żeby jeszcze pokrywę i kolektor dolotowy w biel strzelić albo wszystko łącznie z rozpórką osłoną kolektora wydechowego mocowaniem chłodnicy. Może jakieś propozycje?

Ale polysk ;d dwururka dobrze wyglada 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Fajnie że się podoba 
a dzisiaj przygotowania do jutrzejszego spotu jdmstyle

Auto umyte szamponem Carchem LC261, wysuszone, nałożony blue natty's paste wax poorboys'a. Felgi odtłuszczone nałożony hi-temp wax Finish Kare a na na oponach Gyeon Tyre Q2
a dzisiaj przygotowania do jutrzejszego spotu jdmstyle

Auto umyte szamponem Carchem LC261, wysuszone, nałożony blue natty's paste wax poorboys'a. Felgi odtłuszczone nałożony hi-temp wax Finish Kare a na na oponach Gyeon Tyre Q2