Mazda MX-6 GE KL-DE 93' 2,5 v6
A jak tam stan silnika? Bedziesz cos robic czy w dobrym stanie jest ? ;>
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Serduszko puka w rytmie.... V ....
mam juz za sobą zagladanie do wnetrza.... obie uszczelki pod głowicami wymieniane, jakiś czas temu, więc co nie co przy okazji tez....
jedynie co to zmienić olej... filtry...... i wio 

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
To super ze silniczej sprawny jest
juz tylko reszte ogarnac ;d
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
już nie mogę sie doczekać aż będzie złożona i zasiądę za kółeczkiem 

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
No normalne to jest
ja jak nie mialem miesiac mxa to ledwo siedzialem a przy odbiorze dreszcze byly 
na szczęście mam samochód zastepczy Xedos6, ale to nie to samo... nie ma to jak swój 

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Pokażcie foty xeda
bo nie udało mi się dotrzeć na spota 
Te widziałem ;p tylko tam raczej mało go widać ;p
bardzo ciekawa historia... Nawet nie wiedziałem że w mojej okolicy był MX...

DamianSzatan666 napisał(a): Nawet nie wiedziałem że w mojej okolicy był MX...
i będzie nadal

to skąd jesteś??

Światła w wersji USA
juz czekają na montaż
z Łodzi od 28lat

DamianSzatan666 napisał(a):to skąd jesteś??
z Łodzi od 28lat

a auto na TKN...

Dzisiaj razem z Majkim Eklerkiem i Bennym udało nam się popchnąć trochę temat do przodu. Mechanik ma już wszystko co potrzebne aby wkładać silnik na swoje miejsce. Przy okazji była kupa śmiechu z faktów znalezionych pod wykładziną starego auta oraz ze stanu jego blachy .... hm mm bardziej szpachli niż blachy bo jest jej na starej budzie wiele. Bardzo wiele. Miernik w postaci młotka pokazał wszystko. Najważniejsze że nowa zdaje się być o dziwo bardzo zdrowa.
Skrajnie Uprzedzony Kolega
kiedy przewidziane zakonczenbie prac??
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r