Witam,
jestem na kupnie samochodu i trafiła się Mazda 3. Sprzedawca twierdzi, że jest mechanikiem, pracuje w autoryzowanym serwisie Mazdy w Krakowie i że sprzedaje (po pół roku użytkowania), bo ma możliwość skorzystania z bardzo okazyjnej oferty dla pracowników na kupno nowej Mazdy 3. Czy ktoś jest w stanie potwierdzić taką informację?
Oferta dla pracowników salonu Mazdy – prośba o potwierdzenie
Strona 1 z 1
Powiem tak, kiedyś kupiłem samochód od pracownika autoryzowanego serwisu – nigdy więcej nie kupię "niby taniej i sprawdzone" bo z doświadczenia wiem że Ci ludzie lubią robić różne wałki (mogą faktycznie kupić taniej ale może być uszkodzone tu i tam wcześniej).
Oczywiście wnioski z mojego doświadczenia, mogą być też uczciwi i ta oferta dla Ciebie może być prawdziwa i uczciwa jednak polecam sprawdzenie auta i tak w innym serwisie.
Oczywiście wnioski z mojego doświadczenia, mogą być też uczciwi i ta oferta dla Ciebie może być prawdziwa i uczciwa jednak polecam sprawdzenie auta i tak w innym serwisie.
dopawcia bo tak pamiętam login ale wolę Paweł :]
To tylko zależy od właściciela salonu gdzie pracuje na jakiej zasadzie mu sprzeda auto. Cena może być pomniejszona o marze dilera i tyle. Jak w MMP jest nie wiem w MMB dostają samochody jako służbowe ( nie wszyscy) a potem trafiają one do sprzedaży. Przeważnie z przebiegiem do 18000km max 18 miesięcy.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Strona 1 z 1