Witam. Mam pytanie odnośnie żarówki w przedniej lampie, bo nie wiem do czego ona służy bo w ogóle się nie świeci na obydwóch lampach przednich, a włączałem wszystkie pozycje na manetce i ani nie mrugnęły. Sprawdzałem są dobre nie spalone. Jak je włączyć??
http://www33.zippyshare.com/i/96846348/112926/%C5%BBar%C3%B3wka%20H11.png
Od czego jest ta żarówka? H11 – doświetlanie zakrętów
Strona 1 z 1
No chyba tak. Mam włącznik AFS ale mi nie świecą te żarówki, wogóle po zapaleniu silnika xenony sie nie poziomują.
A przypadkiem ja nie mam skrętnych bixenonów??
Sprawdzałem bezpiecznik od AFS 10. jest dobry nie spalony, patrzyłem też na dźwigienki są dobre nie pęknięte. Są jeszcze jakieś bezpieczniki od świateł odpowiedzialne za doświetlanie AFS??
A przypadkiem ja nie mam skrętnych bixenonów??
Sprawdzałem bezpiecznik od AFS 10. jest dobry nie spalony, patrzyłem też na dźwigienki są dobre nie pęknięte. Są jeszcze jakieś bezpieczniki od świateł odpowiedzialne za doświetlanie AFS??
Pozdrawiam Bykolo
- Od: 31 mar 2014, 16:24
- Auto: Mazda 6 2.0 MZR-CD 140cv BV6 PERFORMANCE Full OPTI 2008r
To doświetlanie działa wtedy gdy jade i skręcam, a czy w miejscu jak skręce to też powinno działać??Bo jak sprawdzałem w miejscu to się nie świecą...
A i odnośnie tych xenonów bo jestem ziolny w tym, D2S to są soczewkowe ale czy są skrętne czy nie?? kurde bo po odpaleniu powinny się ruszać a się nie ruszają, czego to może być wina?
A i odnośnie tych xenonów bo jestem ziolny w tym, D2S to są soczewkowe ale czy są skrętne czy nie?? kurde bo po odpaleniu powinny się ruszać a się nie ruszają, czego to może być wina?
Pozdrawiam Bykolo
- Od: 31 mar 2014, 16:24
- Auto: Mazda 6 2.0 MZR-CD 140cv BV6 PERFORMANCE Full OPTI 2008r
Doświetlają tylko podczas jazdy. Kseny masz stale, skrętne te były dopiero po lifcie.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
H11 odpowiada za doświetlanie zakrętów i działa jak skrecisz i bedziesz miał odpowiednią predkośc czyli na postoju nie działają. ja mam przełącznik świateł ustawiony na auto więc doświetlenie działa jak czujka puści sygnał czyli jak jest ciemniej. 
- Od: 24 maja 2013, 20:34
- Auto: mazda 6 2.0 MZR-CD GTM 2008r
Strona 1 z 1