Mazda 323F BG B6 '90
Piękna madzia:) az sie nie moge doczekac kiedy moja bd tak wygladala ;p Mam pytanko, jak zmienic podswietlenie zegarow? i czego najlepiej do tego uzyc?;p moze banalne ale tam jeszcze nie zagladalem w swojej niuni;p
-
sopel94
wilusjdm napisał(a):No pięknie teraz wyglądate 17' chyba na styk tam weszły co ? Teraz jakiś konkretny pakiet i będzie
No wiesz myślę że 18 już by nie weszła hi

Dzięki za dobre słowo
. Powiem ci, że niestety do Czaplinka nie dotrę 
Dopisano 31 mar 2014, 12:47:
HOT -SPOT JAPAN MOTORS

Dopisano 31 mar 2014, 12:47:
HOT -SPOT JAPAN MOTORS

gdzie sie spotykacie,na glebockiej ?
Tutaj na Targówku to pierwsze spotkanie
a to parking Norauto
bardzo przytulnie
a zarazem nie było przepychu, tłoku mimo,
ze byliśmy tam około 18.. to jeden obok drugiego
niniejszy parking pomieściłby 4x tyle aut:)
a to parking Norauto
a zarazem nie było przepychu, tłoku mimo,
ze byliśmy tam około 18.. to jeden obok drugiego
niniejszy parking pomieściłby 4x tyle aut:)
Bóg stworzył nogi po to, żebyśmy mogli dojść tam, gdzie nie wjedziemy na glebie.
- Od: 27 lip 2013, 12:47
- Auto: Moja Madzia
możesz dać znać jak bedzie cos na glebockiej knute to podjade moze 
No wiedzę że 2 dojechały
szkoda ze BG musiała odjechać
, ale będzie jeszcze okazja
A to parę Fot z super BG
( Foty robione Kalkulatorem )

Jak na kalkulator to i tak zacnie 
strach pomyśleć czym robione były te foty wyżej
tak czy siak dzieki Krzysztof za przyjazd i miło było poznać Bagieciarza:P
Dopisano 13 kwi 2014, 21:01:
Krzysztof Kolejne foty

strach pomyśleć czym robione były te foty wyżej
tak czy siak dzieki Krzysztof za przyjazd i miło było poznać Bagieciarza:P
Dopisano 13 kwi 2014, 21:01:
Krzysztof Kolejne foty

Bóg stworzył nogi po to, żebyśmy mogli dojść tam, gdzie nie wjedziemy na glebie.
- Od: 27 lip 2013, 12:47
- Auto: Moja Madzia
No fajne Foty
Kalkulator rządzi
No teraz do następnego spota 

Dziś miałem akcję ostrą : Podjechałem na Orlen w wawie (koło Powązek), zatankowałem się i wsiadam, zapalam auto a tu buuummm.... coś strzeliło i zaczęła chodzić jak traktor .
Okazało się, że świeca z 1 gara wystrzeliła i leży pod samochodem.
I co tu zrobić ach... Ale trochę pomyślałem i zrobiłem coś takiego : wywaliłem podkładkę ze świecy i posmarowałem płynnym Metalem(klej) gwint świecy i wkręciłem ile się dało i zostawiłem Mazdę żeby zaschło. Mam nadzieje że jutro zapali i w niedziele do jadę 160km na święta do domu. Brak będzie wstawić tulejkę tyle mogę zrobić na ten czas ach .... I taka Przygoda dziś mnie spotkała 

Ostatnio edytowano 17 kwi 2014, 22:07 przez krzysiek323f bg, łącznie edytowano 1 raz

krzysiek323f bg napisał(a):Dziś miałem akcje ostra : Podjechałem na Orlena wawie zatankowałem się i wsiadam no i zapaliłem auto a tu buuuuuuuuuuuuuuuu.... coś strzeliło i zaczeła chodzić jak traktorokazało się ze świeca z 1 gara wystrzeliła i lezy pod samochodzem
![]()
![]()
i co tu zrobi było ach... Ale zrobiłem cos takiego : wywaliłem podkładkę ze świecy i posmarowałem płynnym Metalem gwiny świecy i wkreciłem ile sie dało i zostawiłem, mam nadzieje że jutro zapali i w niedziele do jade 160km na świeta do domu i Brak będzie wstawić tulejke ach .... I taka Przygoda dziś mnie spotkała
przykro mi / wczułem sie w twoja stuacje ,lekko byla swieca przykrecona czy co ?
Sandis Rozits
W Listopadzie zmieniałem świece i 3 razy spr czy są dokręcone i były ,nie mam pojęcia dla czego tak się stało.
Mam nadzieje że dojadę na święta do Domu bo jak nie to nie wróżę Madzi przyszłości

krzysiek323f bg napisał(a):W Listopadzie zmieniałem świece i 3 razy spr czy są dokręcone i były ,nie mam pojęcia dla czego tak się stało.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam nadzieje że dojadę na święta do Domu bo jak nie to nie wróżę Madzi przyszłości
![]()
![]()
![]()
nie ma co jej ganic, trzeba naprawic ! auto jest nad wyraz pelnoletnie , obstwiam ze swieca winna nie mazdia
Sandis Rozits