13 kwietnia 2014 – I Górskie Rozpoczęcie Sezonu JDM w Białce Tatrzańskiej
Ja bym się do was przytulił Miśkiem.

blog o moim autku: http://mojmisiek.blogspot.com
Z samochodem jest jak z żoną. Kochasz go za to jaki jest, jak wygląda, jakie ma wnętrze i za przyjemność jaką Ci daje podczas jazdy :P , a nie za to że mało je.
- Od: 23 lut 2011, 23:53
- Auto: Mitsubishi Carisma Elegance 1.8 GDI 122 KM '01
Nie ma problemu
Tylko gdzie chcesz sie dołączyc, w którym miejscu?
Dopisano 10 kwi 2014, 23:41:
Nic o koledze nie wiemy, ale daj znac co gdzie i jak i przygarniemy jak bedzie ok

Dopisano 10 kwi 2014, 23:41:
MarianItalian napisał(a):Można podpiąć się Niemcem pod korowód?
Nic o koledze nie wiemy, ale daj znac co gdzie i jak i przygarniemy jak bedzie ok
ile osób ma zamiar startować z pod krokusa w strone mogilan?
Moja M3 viewtopic.php?f=332&t=161756
Ja bym dołączył w Mogilanach pod Makiem.
Myślę, że tylku Madziek nie przegapię
.
Jak tylko mój pies wyzdrowieję to będę na pewno.
Myślę, że tylku Madziek nie przegapię
Jak tylko mój pies wyzdrowieję to będę na pewno.

blog o moim autku: http://mojmisiek.blogspot.com
Z samochodem jest jak z żoną. Kochasz go za to jaki jest, jak wygląda, jakie ma wnętrze i za przyjemność jaką Ci daje podczas jazdy :P , a nie za to że mało je.
- Od: 23 lut 2011, 23:53
- Auto: Mitsubishi Carisma Elegance 1.8 GDI 122 KM '01
Jak pogoda da to coś czuję, że będzie gruba impreza
Hondy i inne japońce też podłączą się w Mogilanach.
Dopisano 12 kwi 2014, 06:43:
Dodatkowe informację:
weźcie jakieś drobniaki – podobno mają być gifty dla uczestników jakieś smyczki i vlepki. Jeżeli możecie – miejsce w portfelu jakieś 2/5 żeby wrzucić do jakieś puszki jak chłopaki będą zbierać – skoro wjazd ma być za frajer to chyba to będzie w porządku wrzucić jakieś drobniaki
Druga sprawa to sprawa jakiegoś grilla, skoro Złoty się nie wybiera
to będzie potrzebny ktoś od grilla wstępnie napisałem do Łukasza, ale dobrze by było gdyby miał ktoś mały awaryjny – niby będą budy z żarciem/ gastronomią no ale Mariusz zapowiedział pieczywo to wypadałoby to jakoś wykorzystać 
Hondy i inne japońce też podłączą się w Mogilanach.
Dopisano 12 kwi 2014, 06:43:
Dodatkowe informację:
weźcie jakieś drobniaki – podobno mają być gifty dla uczestników jakieś smyczki i vlepki. Jeżeli możecie – miejsce w portfelu jakieś 2/5 żeby wrzucić do jakieś puszki jak chłopaki będą zbierać – skoro wjazd ma być za frajer to chyba to będzie w porządku wrzucić jakieś drobniaki
Druga sprawa to sprawa jakiegoś grilla, skoro Złoty się nie wybiera
Paolo napisał(a):Druga sprawa to sprawa jakiegoś grilla, skoro Złoty się nie wybierato będzie potrzebny ktoś od grilla wstępnie napisałem do Łukasza, ale dobrze by było gdyby miał ktoś mały awaryjny – niby będą budy z żarciem/ gastronomią no ale Mariusz zapowiedział pieczywo to wypadałoby to jakoś wykorzystać
Grilla wezmę !
Dominator napisał(a):lukasz, wypucuj mi fure, nie chce mi sie bo slonca brak
choc z drugiej strony, slonce nie wskazane przy takich pracach.
Renia, odpedz zle moce
Nie siedź na forum tylko jedź na myjnie

To u nas sprawa już jasna z podbeskidzia jedziemy w wójke SYCZKA I TORNADO .
To do zobaczyska na stacji benzynowej
Wysłane z mojego LG-P700
To do zobaczyska na stacji benzynowej
Wysłane z mojego LG-P700

bambam89 napisał(a):ile osób ma zamiar startować z pod krokusa w strone mogilan?
Wychodzi na to, ze ja i Ty
planowo bede ok 8:15, jak cos to tele masz..
Paolo napisał(a):Dominator nie będzie konkursu na najbardziej wypucowany samochód
chciałem przetestowac pewne rzeczy i w sumie tak rzadko robie generalne czyszczenie, no moze prawie generalne, silnika nie tykam