![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
ja w najbliższą sobotę chleje do nieprzytomności więc ten weekend odpada, a później nie wiem jak będzie z autem bo po weekendzie wstawiam budę na małe prace. Jak będzie gotowa to się pochwalę ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Gdybym tylko miał czas to chętnie bym wpadł do Olsztyna. A jak najbardziej takie spontany akceptuję (i pochwalam
) tylko zdziwiłem się, bo myślałem że to jakaś już dłużej planowana akcja 
Przemyślcie też przyjazd do Ostródy, tylko tak jak pisałem czasu w sobotę mam niewiele, czyli raczej spot z Pawciem

Przemyślcie też przyjazd do Ostródy, tylko tak jak pisałem czasu w sobotę mam niewiele, czyli raczej spot z Pawciem
Regeneracja DPF........info PW
Ja również bym zaleciała na inter ale niestety nie dam rady 
Ale chciałam się zapytać czy wogóle coś będzie organizowane na weekend majowy?
Ale chciałam się zapytać czy wogóle coś będzie organizowane na weekend majowy?
Gdy się urodziłam Szatan powiedział: "O k...a, konkurencja!"
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
Jeśli chodzi u mnie o weekend majowy to jeśli finanse pozwolą to będę starał się wybyć z Olsztyna.nocna furia napisał(a):Ale chciałam się zapytać czy wogóle coś będzie organizowane na weekend majowy?
To jak chętny ktoś na jakiegoś spota bądź mini spota w weekend:) bo już piątek i trzeba zaplanować swoj weekend 
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Ja niestety nie dam rady w weekend ze względów $$ Szykuje mi się daleki wyjazd.
Gdy się urodziłam Szatan powiedział: "O k...a, konkurencja!"
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
Ja też odpadam niestety.
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Młodzi i piękni
Ja jestem świeżutki na forum, ale widzę że ruchów w naszym regionie za bardzo nie ma.
Co Wy nic... i nic? Wymówki pod jakimś kątem nic nie znaczą
Co Wy nic... i nic? Wymówki pod jakimś kątem nic nie znaczą
- Od: 18 mar 2014, 17:30
- Auto: Mazda 3 BK LF '07/08 2.0 150KM KINTARO
chciałem zaproponować 26-27 kwietnia na spota, ale później sobie uświadomiłem że to termin Czaplinka
ja będe miał wtedy raczej wolny weekend, więc ci co nie pojadą może się gdzieś ustawimy?
Najchętniej bym wcześniej zrobił ustawkę z Radkiem żeby lampy ogarnąć
Najchętniej bym wcześniej zrobił ustawkę z Radkiem żeby lampy ogarnąć
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
A ja natomiast zapraszam chętnych na pozlotowe otwarcie grillowo-majówkowego sezonu do siebie. dla potrzebujących mogę udostępnić podstawowe narzędzia i nawet prymitywne ale zadaszone pomieszczenie (zaznaczam kanału nie mam ale ze 4 lewarki się znajdą
).
Po zlocie raczej fundusze bardzo ograniczą moje najbliższe podróżowanie poza okolice Ostródy więc stad taka moja propozycja (Do 8.05 mam urlop więc czekam na Wasze propozycje terminów)

Po zlocie raczej fundusze bardzo ograniczą moje najbliższe podróżowanie poza okolice Ostródy więc stad taka moja propozycja (Do 8.05 mam urlop więc czekam na Wasze propozycje terminów)
Regeneracja DPF........info PW
benq323 napisał(a):A ja natomiast zapraszam chętnych na pozlotowe otwarcie grillowo-majówkowego sezonu do siebie. dla potrzebujących mogę udostępnić podstawowe narzędzia i nawet prymitywne ale zadaszone pomieszczenie (zaznaczam kanału nie mam ale ze 4 lewarki się znajdą).
Jeśli będziemy w Ostródzie to wpadniemy z chęcią

Jestem otwarty na propozycje.matthies napisał(a):Najchętniej bym wcześniej zrobił ustawkę z Radkiem żeby lampy ogarnąć
Bardzo kusząca propozycja.benq323 napisał(a):A ja natomiast zapraszam chętnych na pozlotowe otwarcie grillowo-majówkowego sezonu do siebie.