Mazda 323F BA Z5 95r Touring Kit A-Spec
Dzisiaj z okazji ładnej pogody, posprzątałem troszkę autko, a na koniec odświeżyłem wszystkie czarne elementy plastikowe zewnątrz auta bo były już dosyć wyblakłe, w ruch poszedł preparat K2 Bono (polecam). Wpadła też fotka, z kumpla Pralką
po Japońsku

Spot JDM
Pogoda aż się prosiła na ogarniecie Autka
i mały spot 

Sorka za PPP ale odświeżamy temat
Dzisiaj dla czerwonej wpadły ważne parts'y, a mianowicie : klocki hamulcowe Ashika, szczęki hamulcowe Ashika, cylinderki hamulcowe ABE, osłona przegubu SKF
Postawiłem na Ashike, ponieważ mam tarczę również Ashika, więc chciałem skompletować hebel
a czytałem dobre opinie odnośnie tej firmy co do jakości/ceny jak najbardziej na "+". Teraz tylko czekać aż pogoda dopiszę i ogarniamy sprawę

sorka za zdjęcie, robione widelcem
PS. Po ogarnięciu hamulców, zabieram się za posadzenie (jak na razie) przodu, który powinien zejść ok. 2centów, jest już rozkmina na to. Zaznaczam sprężyny będą nietknięte, będą trochę bardziej ściśnięte...(twardo) będzie dorabiana specjalna podkładka, niebawem wleci też dolot w zderzaku jak w Reiss'owej BA
Dzisiaj dla czerwonej wpadły ważne parts'y, a mianowicie : klocki hamulcowe Ashika, szczęki hamulcowe Ashika, cylinderki hamulcowe ABE, osłona przegubu SKF

sorka za zdjęcie, robione widelcem

PS. Po ogarnięciu hamulców, zabieram się za posadzenie (jak na razie) przodu, który powinien zejść ok. 2centów, jest już rozkmina na to. Zaznaczam sprężyny będą nietknięte, będą trochę bardziej ściśnięte...(twardo) będzie dorabiana specjalna podkładka, niebawem wleci też dolot w zderzaku jak w Reiss'owej BA

Takie parts'y to i do mojej bg by się przydały ale to za jakiś czas
Dawaj dawaj z tą gleba bo jest jeszcze trochę za wysoko
Dawaj dawaj z tą gleba bo jest jeszcze trochę za wysoko
- Od: 1 sty 2014, 16:31
- Auto: Mazda 323 BG Protege Czarny Sedan
matthies napisał(a):jednak ta dziura najbardziej kuje w oczo
Wiem wiem, ja już patrzyć nie mogę, w poniedziałek będzie dorabiana farba, więc malowana będzie cała dokładka, klamki bo jest inny odcień i zaprawki będą bo w kilku miejscach rudolf brązowonosy wyskoczył
Bartg tak właśnie będzie, ale cóż "taka sytuacja"
moja dokładka z przodu też jest pocharatana
ogarnął bym to ale jakoś średnio wiem jak się za to zabrać
nie odpadła bo jest na klej do szyb na zderzaku
ogarnął bym to ale jakoś średnio wiem jak się za to zabrać
nie odpadła bo jest na klej do szyb na zderzaku
Bóg stworzył nogi po to, żebyśmy mogli dojść tam, gdzie nie wjedziemy na glebie.
- Od: 27 lip 2013, 12:47
- Auto: Moja Madzia
Z nowości wpadła rura bass reflex, która wyląduje w zderzaku i zakupiłem też farbę
dokładka, już nie będzie bić po oczach, pomaluję klamki (bo jest inny odcień) i kilka zaprawek porobić 
Co z tego wszystkiego, jak na zlocie sie tym nie pochwalisz 

No nie pochwalę się, trudno tak wyszło trza się z tym pogodzić
Dzisiaj Efka dostała nowe klocki, trochę się grzeją
ale to chyba kwestia dotarcia i ułożenia się
przeleciałem pastą ranty felg, i ogarnąłem rurę (porzeźbiłem i pomalowałem na czarny mat) po świętach wlatuję w zderzak, jak i pozostałe graty zakupione. Co myślicie o pomalowaniu zacisku na biało ?