Piłka nożna – temat zbiorczy
Szkoda:–( ale coz,niewykprzystane akcje Rooneya sie zemscily.wygral lepszy...
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
To racja, nie było tu niesprawiedliwości. Rooney wyraźnie zablokowany przez kontuzję. Im dalej w mecz, tym bardziej było to widać. Wstydu nie było. Szkoda tylko, że tak długo United nie zobaczę w pucharach europejskich. Mam nadzieję, że już w przyszłym sezonie odbiją się na angielskim podwórku.
SGS II @ Tapatalk2
SGS II @ Tapatalk2
Ja za każdym razem jestem pod wrażeniem Robbena – człowiek jednego zwodu i jednej nogi. Każdy kto widział go choć dwa razy w akcji wie jak on gra, wie czego się spodziewać i jak sobie z tym teoretycznie poradzić. Mimo tego wciąż mu się udaje, za co powinien dostać achievment "zejście do środka, przekładka na lewą nogę i strzał – level master"
Druga połowa zdecydowanie lepsza niż pierwsza, mogła się podobać i bardzo dobrze dla meczu się stało, że ManU otworzył wynik.

Druga połowa zdecydowanie lepsza niż pierwsza, mogła się podobać i bardzo dobrze dla meczu się stało, że ManU otworzył wynik.
A ja dawno nie cieszyłem się z czyjejś porażki jak dziś z Barcy 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
No i Barca się skończyła
Coś czuję że w tym roku nie wygrają żadnego trofeum
Robi się u nich coraz większy syf
Atletico zagrało wyśmienicie i Barca powinna się cieszyć tylko z wyniku 1:0 bo mogli dostać 4:0 na spokojnie
Karny powinien być dla Atletico bo Mascherano ewidentnie atakował piłkarza nie piłkę. Ciekawy jestem ilu sezonowców opuści Barce
:)
Man Utd pokazał pazur mimo wszystko. Może coś z tego trenera będzie tylko trzeba mu czasu ?
W tej edycji LM to chyba BVB i Atletico grają najlepszą piłkę (BVB oczywiście grało) bo Bayern to nic nowego tylko Barcelona Guarddioli w nowych barwach – nuda , miliony podań bez emocji :/ ....
Man Utd pokazał pazur mimo wszystko. Może coś z tego trenera będzie tylko trzeba mu czasu ?
W tej edycji LM to chyba BVB i Atletico grają najlepszą piłkę (BVB oczywiście grało) bo Bayern to nic nowego tylko Barcelona Guarddioli w nowych barwach – nuda , miliony podań bez emocji :/ ....
marwol napisał(a):cbr napisał(a):A ja dawno nie cieszyłem się z czyjejś porażki jak dziś z Barcy
X2
Ja też X3

Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Konrado2104 napisał(a):W tej edycji LM to chyba BVB i Atletico grają najlepszą piłkę (BVB oczywiście grało) bo Bayern to nic nowego tylko Barcelona Guarddioli w nowych barwach – nuda , miliony podań bez emocji :/ ....
miałem też to pisać
mam nadzieję że Bayern odpadnie w półfinale bo ich się oglądać nie da
tysiąc podań, najchętniej z piłką do bramki wjechać