jak szukałem innej fury to budziłem się spocony, bo śniło mi się że golfa kupiłem bo rzeczywiście nic nie było w ogłoszeniach. na szczęście po wycieczce 150km za kolejnym szrotem, który wymagał wkładu finansowego w przeciągu 15 minut, trafiła się mazda znaleziona w drodze powrotnej na tablicy przez telefon
Mazda MX-6 GE KL '92 – SIMPLY CLEAN!
golf to nie samochód, golf to styl życia.
jak szukałem innej fury to budziłem się spocony, bo śniło mi się że golfa kupiłem bo rzeczywiście nic nie było w ogłoszeniach. na szczęście po wycieczce 150km za kolejnym szrotem, który wymagał wkładu finansowego w przeciągu 15 minut, trafiła się mazda znaleziona w drodze powrotnej na tablicy przez telefon
Fakt niezbity, że Gofów w idealnym stanie powodującym szczękopad jest jakieś 20x więcej niż Mazd, więc opinia niezbyt na miejscu
Chodziło mi tylko o pokazanie, jak wyglądają węższe felgi na 185/35.
ps. Marius ten Golf na powietrzu, dlatego leży, do MX6 mega by airride pasował zwłaszcza, że ma lezeć na ziemi
ps. Marius ten Golf na powietrzu, dlatego leży, do MX6 mega by airride pasował zwłaszcza, że ma lezeć na ziemi

To nie naciąg, to obciąg.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
dlatego jedziemy w czwartek xD
http://www.youtube.com/watch?v=43ouX6TO71A
Tak mi sie jakoś skojarzyło z tym Twoim projektem i Czaplinkiem
Tak mi sie jakoś skojarzyło z tym Twoim projektem i Czaplinkiem

jak tam prodżekt? 
Foto aktualizacja. Do zobaczenia na zlocie!
- Załączniki

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
łałałi <3
Tapatalk by WP8
Tapatalk by WP8
Spojler dodawał uroku 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Bez spojlera jest gorzej, taka d blada... 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
a ja czekam na efekt końcowy, chyba wiem co sewa chce osiągnąć 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'