Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
A Ty masz Z5
Wygrałem
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
A ja moge posty usuwać
http://www.myinstants.com/instant/badum-tss/
Wiosna pełną gębą to trzeba zadbać o lakier, za namową znajomego z keepitclean.pl poszedł w ruch Poorboy's Black Hole i na to wosk też Poorboys'a Natty Blue
Jakieś tam szybkie foto po całej operacji
Jakieś tam szybkie foto po całej operacji
Ładnie się odbija , ale mogłeś zrobić zdjęcie też przed "operacją" tak to nie ma do czego porównać 
Ja też muszę coś z lakierem zrobić , bo dzisiaj zauważłem ,że w ciul odprysków po zimie wyskoczyło, a zderzak w jednym miejscu zaczyna matowić
Czy taki wosk "wyciąga kolor" z lakieru? Głównie chodzi mi o elementy plastikowe bo tylko z nimi mam problem.
Ja też muszę coś z lakierem zrobić , bo dzisiaj zauważłem ,że w ciul odprysków po zimie wyskoczyło, a zderzak w jednym miejscu zaczyna matowić
Czy taki wosk "wyciąga kolor" z lakieru? Głównie chodzi mi o elementy plastikowe bo tylko z nimi mam problem.
- Od: 12 maja 2013, 14:20
- Auto: 323F BA GT
Ty kierownik, nie ładuj kasy w woski tylko na ziemie ją kładź , ale w sumie podczas sprzedaży masz 4 dodatkowe schowki w nadkolach

- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Na poprzedniej stronie jest foto sprzed 2 dni przed całą operacją
Porażającej różnicy nie ma, ale ja nie jestem normalny i myję auto 3-4 razy w miesiącu
Myśle, że cały proces z glinkowaniem, cleaner i wosk na pewno koloru wyciągnie 
Roni do końca kwietnia będzie nisko, nie bój żaby, na 1 spot tegoroczny StancedLodz będzie gotowe <tfu tfu>
Roni do końca kwietnia będzie nisko, nie bój żaby, na 1 spot tegoroczny StancedLodz będzie gotowe <tfu tfu>
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Równiez zamierzam uzyc w wolnym czasie PB black hole(tyle ze na to wosk dodo j..) efekt naprawde ok, gdyby jeszcze pokombinowac z ustawieniem samochodu wzgledem swiatła było by jeszcze ładniej
Się mi podoba

Się mi podoba
Na żywo na pewno efekt dużo lepszy, dziś już nie miałem siły na więcej, jeszcze mnie jakiś ochroniarz zaczął przeganiać
Jutro coś postaram się cyknąć żeby lepiej było widać efekt. Jutro będziemy na szóstce Leitowdz robić tą samą kurację to zobaczysz jak na srebrnym wygląda.
pieknie sie swieci chciałbym kiedys osiagnac taki efekt u siebie 

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
- Od: 24 maja 2011, 15:20
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
Podle fakt, ukurzyła się i już muszę umyć znowu
Na razie to wygląd przejściowy, zmieni się zawieszenie, może felgi jak się uda to będzie tak jak bym chciał 
- Od: 24 maja 2011, 15:20
- Auto: 323F BA 1.5 Z5