World of Tanks
Spróbuj.Może ja mam coś z przeglądarką.
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

a ja się wam dziwie ze wogóle chce wam sie za te 4 zł kompa jakims g....m zaśmiecać. Ja jak zobaczyłem ze trzeba cos instalować to pokazałem WG 

Wiesz ... jak ktoś nie gra na premce to te 3 dni będą na pewno pomocne w grze. Ja mam premkę i wyszedłem z tego samego założenia co Ty. Dziś odpaliłem Pawciowy link i myślałem, że to może faktycznie potrwa chwilkę i nie będzie problemów. Ale z racji iż się pojawiły to nie będę siedział i się głowił bo zechcę premkę to sobie kupię. Tym bardziej, że ten kod to wychodzi ledwie 4,15pln oszczędności 
Graliście Karlem?!Przypomina mi się Battle Tank na Pegasusa
.
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,

Całkiem fajny dzień się zapowiada 
Dopisano 2 kwi 2014, 01:23:
Fajnie się dzień zaczął i fajnie skończył
Szkoda że amunicja się skończyła w bacie bo byłaby wygrana na 100% 
Dopisano 2 kwi 2014, 01:24:
Co za nooby prowadzą to forum że posta nie można normalnie po sobie samym napisać
Dopisano 2 kwi 2014, 01:23:
Fajnie się dzień zaczął i fajnie skończył
Dopisano 2 kwi 2014, 01:24:
Co za nooby prowadzą to forum że posta nie można normalnie po sobie samym napisać
-
Pawciu
mi zadzialal chwile przed napisaniem posta
jak nie chca sie wbijac kody to mozna sprobowac je wbic przez wowp, konto jest to samo
jak nie chca sie wbijac kody to mozna sprobowac je wbic przez wowp, konto jest to samo
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.