Malowany zderzak

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez pep50 » 5 kwi 2014, 17:38

Witam, Przed zakupem 3 sprzedawca zobowiązał się do pomalowania zderzaków gdyż było widać różnicę pomiędzy oboma zderzakami a resztą karoserii. tzn. zderzaki ( przedni i [jaki?]) były ciemniejsze. Po pomalowaniu wszystko wyglądało elegancko więc zdecydowałem się na zakup. Natomiast mam auto od tygodnia i zaczynam zauważać ponownie tę samą różnicę.....czym to może być spowodowane?? słaby lakiernik czy zły dobór lakieru?? Może jedno i drugie?? ??Kolor to "29y" (Titanium grey metallic) dzięki za pomoc!!!
Początkujący

Od: 5 kwi 2014, 17:33
Auto: Mazda 3 sedan 2.0 benzyna rok 2006

Postprzez MaTuS » 5 kwi 2014, 18:13

Zawsze inaczej widać kolor na blachach i plastykowym zderzaku :P U mnie jest to samo, ten sam kolor.
Wydaje mi się, że najbardziej widać to w pełnym słońcu.
Forumowicz

Od: 3 sty 2013, 21:45
Auto: Mazda3 BK 1.6 Y6 TOP

Postprzez Paolo » 6 kwi 2014, 14:00

kolego wejdź sobie do działu nasze mazdy i zobaczysz u innych. Nie ma co panikować.
MaTuS napisał(a):Zawsze inaczej widać kolor na blachach i plastykowym zderzaku :P U mnie jest to samo, ten sam kolor.
Wydaje mi się, że najbardziej widać to w pełnym słońcu.

Tak jest, na pocieszenie, że nie tylko w mazdach.
Forumowicz

Od: 24 mar 2012, 14:46
Auto: Grafitowe