Mazda6 GY L3 '03 2.3 TOP (EU) – [Sprzedana]
Dobry amor
auto blaga juz o ciemne lampy przod-tyl
w polaczeniu z wspomnianymi wyzej ciemniejszymi szybami i felgami we wspomnianym odpowiednim kolorze naprawde ta zielen zaczelaby dobrze wygladac 

- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Chętnie bym przygarnął te felgi
Z nowości w Maździe
– założone nowe żarniki Philips Xenon Vision 4600K,
– zrobione z tyłu wreszcie lampy A-spec (czemu tak późno?
),
– zrobiony przegląd techniczny.
Po wymianie żarników, po zmroku jeździ się dużo przyjemniej. Wreszcie widoczność i barwa światła jest taka jak być powinna. Dzięki dla Nynucha za pomoc z wymianą
Lampy A-spec naprawdę robią robotę. Dziwię się, że tak późno zabrałem się za ten mod. Przeróbkę robiliśmy razem z Yazem na dwa auta. Radek, pomógł mi z kabelkami. Podziwiając efekt końcowy, obaj zgodnie stwierdziliśmy, że Mazda powinna tak wyjeżdżać z fabryki!
Przy okazji, korzystając, że osłona klapy bagażnika była zdjęta, wygłuszyłem dodatkowo klapę. Zostało mi trochę mat po wygłuszaniu drzwi, więc je wykorzystałem.
Byłbym zapomniał. Wpadł też mały gadżet na felgi

Z nowości w Maździe
– założone nowe żarniki Philips Xenon Vision 4600K,
– zrobione z tyłu wreszcie lampy A-spec (czemu tak późno?

– zrobiony przegląd techniczny.
Po wymianie żarników, po zmroku jeździ się dużo przyjemniej. Wreszcie widoczność i barwa światła jest taka jak być powinna. Dzięki dla Nynucha za pomoc z wymianą
Lampy A-spec naprawdę robią robotę. Dziwię się, że tak późno zabrałem się za ten mod. Przeróbkę robiliśmy razem z Yazem na dwa auta. Radek, pomógł mi z kabelkami. Podziwiając efekt końcowy, obaj zgodnie stwierdziliśmy, że Mazda powinna tak wyjeżdżać z fabryki!
Przy okazji, korzystając, że osłona klapy bagażnika była zdjęta, wygłuszyłem dodatkowo klapę. Zostało mi trochę mat po wygłuszaniu drzwi, więc je wykorzystałem.
Byłbym zapomniał. Wpadł też mały gadżet na felgi
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
dobra robota 

zemoj napisał(a):Lampy A-spec naprawdę robią robotę. Dziwię się, że tak późno zabrałem się za ten mod. Podziwiając efekt końcowy, obaj zgodnie stwierdziliśmy, że Mazda powinna tak wyjeżdżać z fabryki!
Robią robotę
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Lampy swieca jak nalezy
u siebie zalatwilem juz sobie z dwa tygodnie temu brakujaca oprawke do prawej lampy ale jakos sie jeszcze nie ogarnalem z odpowiednim sprzetem do wyciecia otworu na nia. Czym Ty to robiles?
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Sprytnie
teraz tylko wykombinuj jak je przyciemnic od srodka 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Jakiś mały up:
Wczoraj zrobiony przegląd klimy. Sprawdzona szczelność, odgrzybiona, dobita, chłodzi.
Przed zlotem jeszcze przyciemnione lampy tylne najjaśniejszą folią. Efekt a'la przydymione lampy. Delikatnie ciemniejsze niż w polifcie. Na zdjęciach ciężko uchwycić.
W najbliższym czasie muszę zajrzeć do wydechu, bo chyba gdzieś się pojawiła nieszczelność.
Jakieś fotki z przedzlotowego mycia znalezione w telefonie co by nie było, że mediów brak
:
Wczoraj zrobiony przegląd klimy. Sprawdzona szczelność, odgrzybiona, dobita, chłodzi.
Przed zlotem jeszcze przyciemnione lampy tylne najjaśniejszą folią. Efekt a'la przydymione lampy. Delikatnie ciemniejsze niż w polifcie. Na zdjęciach ciężko uchwycić.
W najbliższym czasie muszę zajrzeć do wydechu, bo chyba gdzieś się pojawiła nieszczelność.
Jakieś fotki z przedzlotowego mycia znalezione w telefonie co by nie było, że mediów brak
-
z kropką nad z
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
O jakim zlocie mowa?
Lampki pierwsza klasa. Dużo ładniej a i z głową zrobione 

Kolejna aktualizacja jest uzależniona od tego, kiedy się spotkamy i dobrze o tym wiesz 
-
z kropką nad z