Siema,czy kupie gdzieś takie nowe listwy?albo czy "regenerował" ktoś takie?chodzi o to ze szyba skrzypi,piszczy jak się odsuwa i zasuwa i nie ściąga wody z szyby.Z góry dzięki za pomoc.
Pozdro.
Listwa zgarniajaca szyby bocznej.
Strona 1 z 1
Tak, kupisz w serwisie, ale nie polecam, bo cena cię powali.Spróbuj w carspeed 506153025 może cenowo będzie lepiej,choć wątpię.
A tak naprawdę, to poszukaj na szrotach, jest tego pełno!Możesz przesmarować tę uszczelkę czymś do gumy-plastiku, powinno pomóc
A tak naprawdę, to poszukaj na szrotach, jest tego pełno!Możesz przesmarować tę uszczelkę czymś do gumy-plastiku, powinno pomóc
sebek-71 napisał(a):Tak, kupisz w serwisie, ale nie polecam, bo cena cię powali.Spróbuj w carspeed 506153025 może cenowo będzie lepiej,choć wątpię.
Wysłałem zapytanie do Carspeed i czekam na odpowiedz. Co to czyszczenia i smarowania tego "tworzywa" to wczoraj to zrobiłem i nie piszczy ale tez nie zbiera,ponieważ jak podgiąłem to żeby zbierało to piszczało. I ta cześć zgarniająca się już zrobiła taka twarda pewnie ze starości i od warunków atmosferycznych bo od wewnątrz jest miękki i w dotyku przypomina jakby zamsz. Jak się to okaże takie bardzo drogie to poszukam na szrocie. Dzięki za pomoc.
Pozdro:)
- Od: 28 maja 2013, 14:58
- Auto: Mazda 3 BK
silnik:1.6 105km
rok produkcji:2007
Strona 1 z 1