Mazda 323f BA BP '95 GLX 1.8 16V by GreXx Nowe zdjęcia OZ 17'
Ej ja mam kilka patentow jakby co na nizszy zawias

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ostatnie to chyba na twardszy a nie niższy 

Mieczyslaw napisał(a):j ja mam kilka patentow jakby co na nizszy zawias![]()
Zachowaj je dla siebie, bo długiii czas rozglądasz się nad sprężynami... Wyraźnie napisałem, że sprężyny nie ruszam. Sory za OT Grexx
ja juz mam sprezyny upatrzone, teraz czekam az zjade do domu i bede zakladalem wiec spokojnie 
i wiem czytalem, ze sprezyn nie ruszasz, po co ta napinka?
Co do tych nakretek to jesli po kilku machnieciach kluczem maja byc pieknie porysowane i szpecic auto to ja sie zastanowie moze jeszcze
a zmienic musze bo nie dosc, ze sa strasznie krotki to paskudne i zaczynaja tracic gwint
i wiem czytalem, ze sprezyn nie ruszasz, po co ta napinka?
Co do tych nakretek to jesli po kilku machnieciach kluczem maja byc pieknie porysowane i szpecic auto to ja sie zastanowie moze jeszcze

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Madzia dostała całkiem odświeżone lampy: wymiana soczewek na Bi-xenon'owe H1, polerka kloszy, malowanie wnętrz na czarny mat oraz do pełnego kompletu lampy zostały doposażone w zestaw palników i przetwornic o barwie 5000K wraz z instalacją. Zdjęcia na 1 stronie
W następnym tygodniu zajmę się alusami
. Wkrótce więcej modów, ale o tym później 

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
Co masz na myśli pisząc "bi-xenon"? Rozumiem, że po prostu zamontowałeś HIDy w miejsce żarówek od długih?
Dobrze widzę, że pomalowałeś odbłyśnik od długich na czarno? 

GreXx napisał(a):Nie – źle rozumiesz. W miejsce starej soczewki wleciała soczewka bixenonowaWięc za równo krótkie jak i długie światła są z soczewki i świecą mega kozacko, przez co można było zamalować całość na czarno
To zmienia postać rzeczy

Ciekawe jak to na żywo świeci bo na zdjęciach lampa wygląda jakby tylko miała przyciemnione odbłysniki i folie na wierzchu
Czekamy na zdjęcia 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

piękna mazda,turkusik ma coś w sobie co nie?