Tutaj się witamy
Witam Wszystkich serdecznie. Od grudnia ub. roku jestem posiadaczem Mazdy 5 z 2008 roku, 2.0 benzyna w automacie. Z samochodem wszystko ok, szczegóły w innych wątkach. Cieszę się, że trafiłem na to Forum. Pzdr
- Od: 2 kwi 2014, 20:16
- Auto: Mazda 5, 2.0 benzyna, 2008, AT, LPG
Witajcie,
Jestem właścicielem Mazdy 5 z 2008 roku, musieliśmy zmienić auto, bo pojawiło się dziecko
. Po przygodach z awaryjnym Oplem mam nadzieję na miłe zaskoczenie ze strony nowego nabytku.
Pozdrawiam
Jestem właścicielem Mazdy 5 z 2008 roku, musieliśmy zmienić auto, bo pojawiło się dziecko
Pozdrawiam
"W życiu piękne są tylko chwile" [Ryszard Riedel]
Witam, nazywam się Arek, od kilku tygodni jestem posiadaczem
Mazdy 6 GY RF7J 2006.
Nie jestem dobry z mechaniki, za to podobno jestem pedantyczny i lubię
jak autko wygląda dobrze i czysto.
Na pewno będę miał sporo pytań, ale pomocy też nie odmówię
Spotkać mnie można w Toruniu i Płocku.
Pozdrawiam!
Mazdy 6 GY RF7J 2006.
Nie jestem dobry z mechaniki, za to podobno jestem pedantyczny i lubię
jak autko wygląda dobrze i czysto.
Na pewno będę miał sporo pytań, ale pomocy też nie odmówię
Spotkać mnie można w Toruniu i Płocku.
Pozdrawiam!
- Od: 26 mar 2014, 00:00
- Auto: Mazda 6 GY
RF7J
2006
Powitać, po 3fordach,fiacie i peugeocie kupiłem Madzie 626, 2000rok,2litry benzynka w sedanie,od kilku dni u mnie:)
-
jerzuu123
Witam, Mateusz z tej strony, od sierpnia 2013r jestem posiadaczem 323F BA. Jestem z Piekar Śląśkich.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
mateoos
Siema.
Niedawno stałem się posiadaczem drugiej w mojej karierze Mazdy, mianowicie Xedosa 6 z 98 r.
Pozdrawiam z Rzeszowa.
Niedawno stałem się posiadaczem drugiej w mojej karierze Mazdy, mianowicie Xedosa 6 z 98 r.
Pozdrawiam z Rzeszowa.
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Przywitać to się przywitam, chociaż jestem na forum od ponad 2 lat, ale starzeję się w zastraszającym tempie i niestety zapomniałem loginu, a podając adres mail wyskakuje napis, że nie ma takiego adresu :/
No cóż.
Jeszcze raz CZEŚĆ mazdomaniacy i pozdrowienia z Poznania
No cóż.
Jeszcze raz CZEŚĆ mazdomaniacy i pozdrowienia z Poznania
Witam wszystkich
. Jestem z Gorzowa Wlkp. Od tygodnia zaprzyjaźniłem się z MPV 2001r 2.0 FS. Szukałem barakowozu na wygodne wypady z rodzinka na ryby , na grzyby, wakacje i w plener, Tak aby można dużo gratów zabrać i nawet kimnąć się wygodnie na nocnych łowach. Najpierw polowałem na znane wszystkim parówki na kołach czyli Alhambra, Sharan lub Galaxy a przypadkiem trafiłem na ciekawą mazdę i tak jakoś wyszło
.
-
Niedźwiedź
Witam serdecznie wszystkich.
Moja Mazda 3 HB dopiero się produkuje ale postanowiłem nie czekać na odbiór i dołączyć do forum
Moja Mazda 3 HB dopiero się produkuje ale postanowiłem nie czekać na odbiór i dołączyć do forum
-
Zły