Auto zajebiaszcze, blyszczy sie tak jak powinno, klasa

www.mazdaspeed.pl
Mieczyslaw napisał(a):zyjesz mowisz?
Auto zajebiaszcze, blyszczy sie tak jak powinno, klasa
Mieczyslaw napisał(a):na wlasny koszt hyba smigal nie bedziesz? Transport powinni zapewnic, a nie swoje auto zeby gonic.
Ja mam po cotygrys36 napisał(a):Dziś byłem w stolicy nic się nie zmieniła nie ma po co jechać
Mieczyslaw napisał(a):zebys tylko kawalerki sam nie musial wynajmowac bo to w Twoim interesie
tygrys36 napisał(a):Widzę szykowali do usprawnienia drugiej X9 powiedz skąd ty bierzesz siły na to jestem pełen podziwu dla ciebie szkoda że mnie zdrowie opuściło bo też miałem konkretne plany a teraz pozostaje mi wystawianie pośladka do zastrzyku i 10 dniowy zakaz prowadzenia aut.Powodzenia w remoncie i oby więcej takich pasjonatów.
jedrzej07 napisał(a):Noooo i zacznie się zabawa na dobre widzę
Beny napisał(a):Nie ma lipya bordowa już przewietrzyłeś po zimie?
do chromowanych felg to tylko polerka dekla i kolektorów by pasowałaradar88 napisał(a):Tak dzisiaj idę szykować KLa czyli, mycie, odtłuszczanie i prysnę go na dany kolor o ile się uda
Beny napisał(a):do chromowanych felg to tylko polerka dekla i kolektorów by pasowałaradar88 napisał(a):Tak dzisiaj idę szykować KLa czyli, mycie, odtłuszczanie i prysnę go na dany kolor o ile się uda
to groszowe sprawy kilka papierów wodnych i autosol czyli mod za ok 20złradar88 napisał(a):Nie za bardzo już żądzę pieniążkami lecz przechodziła mi taka myśl po głowie
jedrzej07 napisał(a):Oj modzisz modzisz i czarujesza pochwalić się nic nie chcesz
Beny napisał(a):to groszowe sprawy kilka papierów wodnych i autosol czyli mod za ok 20złTylko niestety czasochłonny.Dlatego też dekiel od Ciebie potrzebuje ale to następnym razem
Kolor też dobrze wygląda,sam sie zastanawiam tylko mam burdel z LPG i prawie nie widac silnika.
Czekamy
Dymian napisał(a):Radar- do Warszawy uderzasz w jakie jej części? jak tu bywasz masz czas na styk czy pół godzinne spotkanie jakie byś wygenerował co by popaplać przy xedosach:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości