Mazda6, JMZGY19F671470329, (otomoto: C32614772), EUROCARS Szczecin, 913332138.
Strona 1 z 1
Wydruk z Ministerstwa Transportu Danii oraz screen z DSR.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Zaryzykowałbym stwierdzenie że niestety większość..
Auto obecnie wyplynelo w Twardowicach."Uczciwy" sprzedawca-nauczyciel twierdzi,ze sam je sprowadzil,co prawda nie byl pewien czy z Niemiec czy z Danii(moze ze Szczecina).W komisie stalo za 23900 a u niego juz za 26200.To sie nazywa miec glowe do interesu.Wklejam ostatnia odpowiedz od tego osobnika do mnie na ostrzezenie dla innych,posluguje sie imionami Grzegorz lub Piotr,zaleznie czy Twardowice czy Sosnowiec.
kadi12
co do moich kontaktów to proszę nie bawić się w detektywa – ja mam swoje znajomości pan swoje – a zarabiać każdy może, stało nie stało – ja je przywiozłem i opłacam tam gdzie taniej – życzę powodzenia w zakupie auta – ja miesięcznie po 5 takich sprzedaje i ludzie są zadowoleni – no chyba ze nie maja kasy.... na auto to wtedy szukają jak najtaniej...
PS. Coś złego jest w zarabianiu?
Po całej Polsce mam znajomych i tam opłacam gdzie mi się podoba. Za idiotę? Zbieraj lepiej kasę szczeniaku na porządne auto a nie użalaj się nad sobą jak nie umiesz zarobić. Pozdrowienia z Jamajki ci poślę, bo dość już zarobiłem w tym roku...
http://olx.pl/oferta/mazda-6-oferta-pry ... 55GFN.html
kadi12
co do moich kontaktów to proszę nie bawić się w detektywa – ja mam swoje znajomości pan swoje – a zarabiać każdy może, stało nie stało – ja je przywiozłem i opłacam tam gdzie taniej – życzę powodzenia w zakupie auta – ja miesięcznie po 5 takich sprzedaje i ludzie są zadowoleni – no chyba ze nie maja kasy.... na auto to wtedy szukają jak najtaniej...
PS. Coś złego jest w zarabianiu?
Po całej Polsce mam znajomych i tam opłacam gdzie mi się podoba. Za idiotę? Zbieraj lepiej kasę szczeniaku na porządne auto a nie użalaj się nad sobą jak nie umiesz zarobić. Pozdrowienia z Jamajki ci poślę, bo dość już zarobiłem w tym roku...
http://olx.pl/oferta/mazda-6-oferta-pry ... 55GFN.html
-
gutierez
Mirek przodownik a w dodatku "beznesmen"

Dopisano 29 maja 2014, 18:13:
Z samej zasady bym nie ruszył :/

Dopisano 29 maja 2014, 18:13:
zigu18 napisał(a):50 tys to jest nic, jak nie jest bite to ja bym brał.
Z samej zasady bym nie ruszył :/
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Strona 1 z 1