Woda pod nogami pasażera
1, 2

Witam, niestety ten problem dotknął także mnie. Mam całą mokrą podłogę po kierowcą i za kierowcą. Druga strona sucha. Nie wiem skąd ona się tam wzieła . Jak najlepiej do wysuszyć i najprościej?
- Od: 27 sty 2011, 18:26
- Auto: Mazda 323f 1.8 rok 1999
U mnie też leci ale ciurkiem
pod nogami mam pełno wody, która przedostaje sie także pod nogi pasażera za kierowcą nie wiem jakim cudem tym bardziej, że pod fotelem jest taka górka która jest sucha...
W sobote rozebrałem dywanik i plastiki i lałem wode z góry przy podszybiu, okazało sie że znalazłem! Leci centralnie w lewym rogu. Ale nic nie mogłem zrobić. Odkreciłem plastik podszybia i wycieraczke ale nic nie było widać, więc muszę odkręcić lewy błotnik żeby się bliżej temu przyjrzeć. Wiem że tenże błotnik był wymieniany po kolizji. Wie może Ktoś jak się go odkręca?? Ile śrub i gdzie są umiejscowione?
pozdrawiam
W sobote rozebrałem dywanik i plastiki i lałem wode z góry przy podszybiu, okazało sie że znalazłem! Leci centralnie w lewym rogu. Ale nic nie mogłem zrobić. Odkreciłem plastik podszybia i wycieraczke ale nic nie było widać, więc muszę odkręcić lewy błotnik żeby się bliżej temu przyjrzeć. Wiem że tenże błotnik był wymieniany po kolizji. Wie może Ktoś jak się go odkręca?? Ile śrub i gdzie są umiejscowione?
lepiej to szybko zlokalizuj i napraw, bo będzie Ci śmierdziało wilgocia w aucie...Badzio323f18
pozdrawiam
- Od: 5 mar 2012, 19:38
- Auto: Mazda 323f BJ
1.5 16V
2000 rok
Panowie może to wam pomoże.
viewtopic.php?f=451&t=149778
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.... i jazda autem Mazda....
Pangenitor napisał(a):Panowie może to wam pomoże.
Dziękuję, na pewno skorzystam
w sobote ma być ładna pogoda wiec od rana będę kombinował
- Od: 5 mar 2012, 19:38
- Auto: Mazda 323f BJ
1.5 16V
2000 rok
witam może ktoś mi pokazać najlepiej na fotce gdzie są dokładnie odpływy w podszybiu gdzie woda wylatuje bo tych dziur jest tam wiele coś mi zalewa mazde6 i nie wiem co
-
rymtym
Zobacz linka post wyżej, tam masz zdjęcia
1, 2