Obsługa MP3 w fabrycznym radiu (zdjęcia na str. 32 i 36) (xCarLink, DMC, Yatour)
8gb powinno ruszyć, ale zobacz czy Twój pendrive nie tworzy wirtualnego dysku( tzn. czy po wpieciu w komputer wyskakuje jako dysk czy najpierw jako cd) a katalogi na pendrive masz?
ilość folderów zalezy od modelu radia, sa użytkownicy co maja ich 10 i więcej.
Ven ma racje u mnie jest 12 katalogi mam cd01,cd02 itd nie mam nic w głównym katalogu a podobno w niektórych zmieniarkach lub radiach tak trzeba było zrobić że pierwsze cd było dla głównego a pozostałe katalogi jako kolejne cd
U mnie 10CD czyta na pewno, więcej nie sprawdzałem. Pendrive 16GB oraz karta sd działa wzorowo.
Mam radio bez cd i kasety, przedlift.
Z karty SD szybciej czyta i przełącza u mnie.
Mam radio bez cd i kasety, przedlift.
Z karty SD szybciej czyta i przełącza u mnie.
Ja mam szybkie pendrive'y i odniosłem wrażenie, że do interfejsu karty SD urządzenie ma znacznie szybszy dostęp zanim się przekopie przez interfejs USB. Coś jak porównanie hdd do ssd.
No i w sumie jakoś z kartami sd mi wygodniej, i tanie jak barszcz są.
No i mogę zamknąć popielniczkę bo nie wystaje pen.
No i w sumie jakoś z kartami sd mi wygodniej, i tanie jak barszcz są.
No i mogę zamknąć popielniczkę bo nie wystaje pen.
Ja też mam SD bo po prostu wygodniej
zmieniarka jest w schowku i nic z niej nie wystaje, no i szybciej chodzi to fakt
pamięć 16gb ale tylko 6 folderów bo 99 tyle że w bdb jakości 

Słuchajcie, zdemontowałem u siebie panel środkowy i dostałem się do "bebechów". Mam radio takie: (z naklejki: Ref No: CR-YM4272KA. Matsushita Electric Industrial Co,.Ltd. Serial No: 625144. Jest zworka L716 tylko, że nie chce tego ruszać bo nie mam sprzętu i nie chce czegoś sp......ć
Czy ktoś zna kogos z katowic lub okolic kto za niewielką opłatą mógłby mi to zlutować???? POMOCY 

Witam.
Koledzy Mam Mazdę 5, radio z CD, podłączyłem zmieniarkę Xcarlink YATOUR , wsadziłem w nią pendrive. Na pendrive mam katalogi: CD01, CD02, CD03. Niestety czyta tylko utwory z : EX01. Jak przełacza się między katalogami. Siedzę nad tym od wczoraj i nie kumam. Jak przełączyć się między katalogami w zmieniarce?
Koledzy Mam Mazdę 5, radio z CD, podłączyłem zmieniarkę Xcarlink YATOUR , wsadziłem w nią pendrive. Na pendrive mam katalogi: CD01, CD02, CD03. Niestety czyta tylko utwory z : EX01. Jak przełacza się między katalogami. Siedzę nad tym od wczoraj i nie kumam. Jak przełączyć się między katalogami w zmieniarce?
- Od: 26 mar 2014, 20:25
- Auto: Mazda 5 1,8; 116 KM, LPG
bary75 napisał(a):Xcarlink YATOUR
Nie ma czegos takiego
Jesli chodzino pytanie to zrób foldery od CD02-CD06 pliki z CD01 wrzuć bezposrednio na pendrive bez katalogu, może to rozwiązać problem.
A czy posiadasz przyciski do zmiany cd w radiu ?
Sorki za zamieszanie, są u mnie przyciski zmiany CD, góra i dół, oczywiście to one zmieniają katalogi w emulatorze zmieniarki. Cały wieczór wczoraj lukałem na to, ale chyba miałem zaćmienie. Dopiero dzisiaj patrzę i EUREKA 
Kto nie ma w głowie, ten ma w nogach
ehh.....
Pozdrawiam
P.S. U mnie emulator widzi max 6 katalogów.
Kto nie ma w głowie, ten ma w nogach
Pozdrawiam
P.S. U mnie emulator widzi max 6 katalogów.
- Od: 26 mar 2014, 20:25
- Auto: Mazda 5 1,8; 116 KM, LPG