mały update tematu

wiosna idzie, więc trzeba coś zrobić z Mazdą

może na początek wspomnę, że na przełomie lutego/marca szóstka miała u mnie 2. urodziny
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ogólnie nie narzekam, ale eksploatacja swoje kosztuje

a do tego dochodzą pomysły na nowe mody

zapraszam na małe fotostory z opisem
wczoraj został uchwycony ciekawy przebieg
poza tym dziś do mnie doszła przesyłka, a w niej
dodatkowo dziś z racji na pogodę trochę powalczyłem z Mazdą

jak uważacie, które ładniejsze?

- wybaczcie jakość zdjęcia :)
Gdzieś na forum poruszony był wątek postojówek philips bluevision, ale nie pamiętam gdzie, więc wstawię u siebie
światło teoretycznie białe, ale w porównaniu z 4300K xenonem, już tak ładnie nie jest
tak, to te same postojówki

nie zmieniałem w trakcie robienia zdjęć
na zakończenie dopiszę, że czekam na śruby złodziejki, bo zimą podczas czyszczenia zacisków z przodu jedna nakrętka odkręciła się ze szpilą w środku

szpila została zmieniona, a nakrętka odkryta tymczasowo założona do felg stalowych. We wszystkich sklepach motoryzacyjnych nie ma takich samych nakrętek, jak są w naszych szóstkach, na szrocie też nie było, więc zamówiłem złodziejki

Poza tym Mazda niedługo odwiedzi warsztat na ogarnięcie po zimie, ale o tym po wizycie w warsztacie

a i mam jeszcze jedno pytanie. Powiedzcie mi koledzy co mam zrobić z pompą od wspomagania, bo podczas przyspieszania wydaje cichy (ale denerwujący) metaliczny dźwięk. Nie ma żadnych skutków ubocznych, ale to trzeszczenie mnie męczy. Byłem z tym w warsztacie i to oni zdiagnozowali, że to pompa, ale powiedzieli że oprócz tego dźwięku nic się nie dzieje, więc zostało na niczym. Macie może jakiś pomysł?