Witam! Co sadzicie o tym aucie. Przebieg 110 tys. Samochod sprowadzony okolo 1,5 roku temu. Dla zainteresowanych moge doslac wiecej zdjec. Pozdrawiam.
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mazde ... 168113ae9c
Mazda 3 BK 2.0 benzyna, 2003 r. (tablica:71877675) 18500 zl, Elbląg
Strona 1 z 1
Fotki ładne
wyposażenie git, ale przebieg... kręcony na 100% ze średniej kalkulacji wynika że autko robiło około 9000km rocznie
więc albo jest przekręcona albo jest po dzwonie i składali ją 3 lata w warsztacie
Jedynie sprawdzenie VIN w ASO lub u kolegi Marianka z forum zostaje ,ale przy takim przebiegu raczej nic tam nic nie będzie. Wiem że podrobienie książki serwisowej to teraz żaden problem
więc pewnie mazda ją ma ?
Dla przykładu moja 2005r. przy normalnym użytkowaniu-rodzinnnie ( nie taxi, kurier, czy służbowy ) ma 186.000km

Jedynie sprawdzenie VIN w ASO lub u kolegi Marianka z forum zostaje ,ale przy takim przebiegu raczej nic tam nic nie będzie. Wiem że podrobienie książki serwisowej to teraz żaden problem
Dla przykładu moja 2005r. przy normalnym użytkowaniu-rodzinnnie ( nie taxi, kurier, czy służbowy ) ma 186.000km
Przebieg rzeczywiście wydaje się mały, ale sądząc po zużyciu wnętrza (mam więcej zdjęć od sprzedawcy) wg mnie jest autentyczny. Miałem okazję oglądać ostatnio Trójkę z oryginalnym przebiegiem 60 tys. km. Obie wyglądają podobnie, auto naprawdę zadbane. Przynajmniej na zdjęciach.
Książkę serwisową i jakieś faktury za naprawy jeszcze z pobytu w Niemczech sprzedający ma.
Książkę serwisową i jakieś faktury za naprawy jeszcze z pobytu w Niemczech sprzedający ma.
A jak daleko masz ? słuchaj ogólnie na pierwsze oględziny pod względem przebiegu powinna iść kierownica i gałka zmiany biegów. Dla przykładu mój kolega ma przebieg 120.000 w M3 2004r i jak zobaczył moją kierownicę to doszedł do wniosku że przekręcili licznik około 100.000 km
ale wiadomo każdy dba inaczej. Autko na foto naprawdę ładnie się prezentuje ale wiem z autopsji ze w realu jest zawsze gorzej 
Heh no różnie się w życiu układa
Jedyne co mogę poradzić to sprawdzenie VIN w ASO lub u Marianka (viewtopic.php?f=92&t=150511), oględziny podwozia i tylnych nadkoli (bo to boli nasze M3 najbardziej) no i niezależna stacja diagnostyczna. Ciężko cokolwiek powiedzieć ze zdjęć.
Strona 1 z 1