Witam wszystkich
Z madzią jestem dopiero od miesiąca ale postanowiłem już zawitać na to forum. Mam 24lata i do tej pory posiadałem Renault Clio 2 FL z 2002r (5lat w klubie KRC). Poprzednie autko było dla mnie czymś wiecej niż tylko samochodem, mam nadzieje ze z Madzią bedzie podobnie,
Tyle o mnie; tymczasem moja Madzia:
Rok produkcji: 2007r w Hiroszimie
Przebieg: 64000km
W kraju od 2013/10
Wyposażenie:
-Xenony(automatyczna regulacja wysokości i spryskiwacze)
-8x AIRBAG
-Klimatronic
-4x Elektryczne szyby
-elektryczne i ogrzewane lusterka
-BOSE Audio-System – Zmieniarka 6CD + subwoofer
-sterowanie radiem z kierownicy
-komputer pokładowy
-tempomat
-czujnik zmierzchu
-czujnik deszczu
-pakiet GTA/Aero
-ABS, DSC, SRS
-17 calowe felgi z oponami 205/50/17
Mazda3 BK LF 07' TopSport 150Km NERO
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 7 wrz 2015, 21:57 przez Piotrek_154, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Poprawienie tematu na zgodny z regulaminem.
Powód: Poprawienie tematu na zgodny z regulaminem.
- Od: 20 lut 2014, 19:47
- Auto: Mazda3 BK LF 07' TopSport 2.0
pięknie...
wrzuć troszkę fotek z wnętrza
Życzę chęci a jak już będą chęci to powodzenia w modyfikowaniu/ulepszaniu/upiększaniu autka...
Szerokości
wrzuć troszkę fotek z wnętrza
Życzę chęci a jak już będą chęci to powodzenia w modyfikowaniu/ulepszaniu/upiększaniu autka...
Szerokości
- Od: 12 wrz 2012, 20:22
- Auto: Mazda 3 BK LF 2007 2.0 150KM!
ciut wcześniej
MAZDA 323F BG 1991 1.6 88KM
Piękna furka!
Zadowolenia życzę!
Daj fotki środka!
Szerokości!
Zadowolenia życzę!
Daj fotki środka!
Szerokości!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Grzes1989 napisał(a):Nie, miałem fuksa
Fuksie, ale lampy na klapie to nie są przypadkiem z anglika

Jeśli coś jest nie tak, to chyba lepiej dowiedzieć się o tym zaraz po zakupie, a nie po 2 latach jak coś wyjdzie albo nie daj boże w momencie wypadku. Forum też od tego jest, żeby można się było czegoś przydatnego o samochodzie dowiedzieć, a nie tylko och i ach bo fajne zdjęcia.
Prawdopodobieństwo tego, że to anglik nie jest duże, bo przekładki nie są chyba opłacalne. Ale warto zwrócić uwagę po której stronie są uchwyty dla pasażerów w suficie i który fotel ma regulację siedziska.
Pewnie po prostu tylna klapa była wymieniona na to, co akurat było dostępne. A dlaczego, to można tylko gdybać.
Prawdopodobieństwo tego, że to anglik nie jest duże, bo przekładki nie są chyba opłacalne. Ale warto zwrócić uwagę po której stronie są uchwyty dla pasażerów w suficie i który fotel ma regulację siedziska.
Pewnie po prostu tylna klapa była wymieniona na to, co akurat było dostępne. A dlaczego, to można tylko gdybać.
Ucinająć wszystkie domysły kolegów potwierdzam:
To był anglik....
niestety
zorientowalem sie dopiero teraz, ale mysle ze gdybym to wiedział to i tak skończyło by sie zakupem chociaz mógłbym obniżyc cene, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem (w fotelu pasażera jest raczka do regulacji fotela góra dół, do tego te lampy ) wiec to jest na 95% anglik....
mimo wszystko i tak sie ciesze że wszedłem w jej posiadanie
aha dodam jeszcze ze wszysko było sprawdzane czujnikiem lakieru i wszedzie jest oryginalny lakier, a po śrubach nie widać żeby było coś odkręcane..
To był anglik....
niestety
mimo wszystko i tak sie ciesze że wszedłem w jej posiadanie
aha dodam jeszcze ze wszysko było sprawdzane czujnikiem lakieru i wszedzie jest oryginalny lakier, a po śrubach nie widać żeby było coś odkręcane..
- Od: 20 lut 2014, 19:47
- Auto: Mazda3 BK LF 07' TopSport 2.0
A wystarczyło sprawdzić VIN przed zakupem... Szkoda że trafiłeś na forum dopiero teraz, kupując wiedziałbyś na co zwrócić uwagę. Możesz jeszcze próbować procesować się ze sprzedawcą, ale to nie taka oczywista sprawa.
Sprawdź chociaż czy przednie światła są dostosowane do ruchu prawostronnego, żeby nie oślepiać ludzi.
Może też jakaś historia auta będzie w DSR, bo to już ten rocznik, kiedy wszystkie Mazdy były rejestrowane. W tej sytuacji przebieg z licznika można włożyć między bajki.
Sprawdź chociaż czy przednie światła są dostosowane do ruchu prawostronnego, żeby nie oślepiać ludzi.
Może też jakaś historia auta będzie w DSR, bo to już ten rocznik, kiedy wszystkie Mazdy były rejestrowane. W tej sytuacji przebieg z licznika można włożyć między bajki.
Tego się obawiałem, chodź po cichu liczyłem, że to tylko wymiana klapy była.
Grzes1989 sprawdź jeszcze dla pewności po vinie. I pamiętaj jeżeli to był komis lub prywatna osoba zawsze możesz się zwrócić z pytaniem co teraz (licząc na jakiś zwrot pieniążków). Zakładając, że jesteś zadowolony to tak czy inaczej jest to oszustwo skoro Cie nikt nie poinformował o tym, że była przekładka.
Oby żadne kwiatki nie wyszły z takiego składaka.
Bezawaryjności.
Grzes1989 sprawdź jeszcze dla pewności po vinie. I pamiętaj jeżeli to był komis lub prywatna osoba zawsze możesz się zwrócić z pytaniem co teraz (licząc na jakiś zwrot pieniążków). Zakładając, że jesteś zadowolony to tak czy inaczej jest to oszustwo skoro Cie nikt nie poinformował o tym, że była przekładka.
Oby żadne kwiatki nie wyszły z takiego składaka.
Bezawaryjności.
Strona 1 z 1