tr napisał(a):– temu silnikowi zdecydowanie brakuje..... obrotow . Nieraz musze bardzo pilnowac zeby w srodku zakretu nie odcielo paliwa
Nie dziw się że Ci tyle pali jak zmieniasz biegi po odcięciu obrtów.
www.mazdaspeed.pl
bogszar napisał(a):A co z blokadą elektroniczną?nie odcina dopływ paliwa.
powyżej 250km na godz
Morder napisał(a):dziwne, producent podaje v-max 235 km/h......szybkaaa ta twoja rx-8

tr napisał(a):Mam pytanko: czy wiecie gdzie w tym aucie jest czujnik temperatury zewnetrznej? Czasem mam dziwne wskazania, czujnik pokazuje kilka stopni za duzo. Albo po 3h postoju na mrozie pokazuje +6 stopni.

m2o2 napisał(a):Pewnie gdzieś za blisko silnika. Mam to samo i jest to norma
gdy jest +2 (przy obecnej pogodzie jest to bardzo przyjemne)

MKG napisał(a):drogowcy zaczęli łatać

m2o2 napisał(a):W ostatni weekend byłem w Czechach
!!! po prostu myślę że u nich nie kradną, a u nas na wszystkim się oszukuje np. beton na autostradzie pod Wrocławiem .........
MKG napisał(a):beton na autostradzie pod Wrocławiem .........

m2o2 napisał(a):W ostatni weekend byłem w Czechach, a dwa tygodnie temu w Niemczech

czyli generalnie temat spotkania zawieszamy i czekamy na drogowców ale jakoś nie wyobrażam sobie takich dziur jak u nas w niemczech czy czechach
to jakie masz letnie, bo cos mi tu nie pasuje??tr napisał(a):45 –> 40 zaowocowala

jak to maja być dziury to ktoś nie widział dziurtr napisał(a):kawalek za Ceskin Tesinem http://tinyurl.com/h35k7.
)

MKG napisał(a):1. prędkość maksymalna – na liczniku 247
MKG napisał(a):9,2 l/100 km

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości