Mazda 626 GF 2.0 benzyna 2001r (Tablica 53541803 ) 9 999 zł Katowice

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez szeryf80 » 17 mar 2014, 13:23

witam serdecznie,
jestem tutaj nowy na forum, więc bądźcie wyrozumiali :D
kilka dni temu byłem oglądać tą Mazdę:

http://tablica.pl/oferta/mazda-626-2-0- ... 368a6fc8f5

sprowadzona z Niemiec w 2010r, jeden właściciel w Polsce.
Auto bez książki serwisowej ale przebieg zdaje się być wiarygodny. Przy oględzinach zauważyłem, że te dwie śrubki, przykręcane do licznika od spodu, są te same ale ta po lewej jest osadzona głębiej w otworze tego plastiku deski niż po prawej. Tak maja wszystkie?
Poza tym autko ładne, tylko oglądałem go sam, a nie jestem w stanie wszystkiego uchwycić.
Czy ktoś z forumowiczów wie coś o tej Madzi lub mógłby mi pomóc przy powtórnych oględzinach?
Autko jest z Katowic.
Nadmienię, że auto jest już wystawione dłuższy czas i najpierw była wystawiona za 14000 zł.

Pozdrawiam

Obrazek
Ostatnio edytowano 18 mar 2014, 19:23 przez Speed, łącznie edytowano 2 razy
Powód: poprawa tematu
szeryf80

Postprzez Adoz » 17 mar 2014, 20:16

Najważniejsze to zapytaj się czy maska przednia i tylna klapa były wymieniane. Jeśli nie to najprawdopodobniej w przeciągu paru miesięcy będziesz musiał wymienić. Wiem jak z tym jest bo w mazdach 626 po lifcie strasznie rdzewieje przednia maska a tym bardziej że auto z niemiec a tam nikt nie patrzy na to żeby zabezpieczyć te elementy.
Forumowicz

Od: 22 sie 2013, 11:31
Auto: Toyota Yaris '07

Postprzez szeryf80 » 18 mar 2014, 11:31

lakier na masce i klapie jest oryginalny ale nie powiem, czy były wymieniane na inne tego samego koloru. Żadnych oznak korozji na samochodzie, tylko lewy tylny błotnik miał robioną zaprawkę lakierniczą, reszta oryginał.
No koledzy, nikt nie oglądał tego jeszcze tego autka?
Może ktoś pomoże w oględzinach?
szeryf80